Hyppää sivuvalikkoon

Aktorit

Aktorit on WhatsApp-ryhmä, joka kokoaa yhteen vaikuttamisesta kiinnostuneet nuoret. Ryhmässä saat kuulla vaikuttamisen paikoista ja mahdollisuuksista: kyselyistä, työpajoista ja tapahtumista. Voit tarttua itseäsi kiinnostaviin aiheisiin omien aikataulujesi mukaisesti ja kerryttää siten itsellesi pistesaldoa, jolla voit lunastaa palkintoja. Ryhmä toimii lukuvuoden ajan syksystä loppukevääseen, ja siihen voi liittyä 13–19-vuotiaat.   

Voit liittyä mukaan ryhmään ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. Ohjaajat lisäävät sinut mukaan WhatsApp-ryhmään lomakkeen täyttämisen jälkeen.

Kaipaatteko nuorten ääntä?

Kaupungin tulee ottaa nuoret mukaan kaupungin kehittämiseen ja on paljon asioita, joihin olisi hyvä saada mukaan nuorten näkökulmia. Aktorit ovat yksi uusi mahdollisuus nuorten tavoittamiseksi. Erilaiset tahot, joilla olisi tarjolla vaikuttamisen mahdollisuuksia nuorille voivat ottaa yhteyttä nuoriso-ohjaajiin viestin saamiseksi nuorille. Ryhmää ohjaavat Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden osallisuustiimin nuoriso-ohjaajat Justiina Lampila ja Jenna Naukkarinen. 

Justiina Lampila
Koordinaattori
Puhelin:
040 672 6742
Jenna Naukkarinen
Nuoriso-ohjaaja
Puhelin:
050 385 0222
Päivitetty 21.6.2023