Musiikkitilat Soundi ja Rockway

Neuvontaa Soundin laitteilla.

Pääkirjasto Metson musiikkiosastolla sijaitseva Soundi on äänieristetty huone, johon on koottu äänitysstudiolaitteisto. Tilasta löytyy kielisoittimia, sähkörummut, kosketinsoitin, sampleri, mikrofoneja ja muuta äänittämiseen ja musiikintekemiseen tarvittavaa laitetta.

Rockway-huone on äänieristetty huone, jossa on perusbändisoittimien lisäksi äänitysmahdollisuus sekä pääsy Rockway-soitonopetuspalvelun kursseihin. Se on tarkoitettu omaehtoiseen palvelun tarjoamien kurssien ja sisältöjen hyödyntämiseen, harjoitteluun ja opiskeluun. Tilassa on kielisoittimia, sähkörummut, mikrofoneja sekä midi-koskettimisto.

Soundin ja Rockway-huoneen käyttö on maksutonta.

Näin käytät Soundia ja Rockway-huonetta

 1. Varaa huone ajanvarausohjelmassa, musiikkiosaston tiskiltä, soittamalla asiakaspalveluun, p. 040 806 4918 tai sähköpostitse [email protected].
  Soundin tai Rockway-huoneen voi varata maksimissaan kahdeksi tunniksi.
  Varauksia voit tehdä kahdeksan päivää etukäteen ja sinulla voi olla maksimissaan kolme varausta.
   
 2. Tutustu etukäteen tilojen käyttösääntöihin ja alta löytyviin ohjevideoihin.
   
 3. Näytä kirjastokorttisi musiikkiosaston asiakaspalvelussa, ja sinut päästetään varaamaasi tilaan. Varauksesi peruuntuu, jos myöhästyt yli 10 minuuttia varauksen alkamisesta.

Apua Soundin ja Rockway-huoneen käyttöön

Voit tutustua Soundin tiloihin, laitteisiin ja soittimiin Soundi tutuksi -videosarjan avulla: Soundi tutuksi -videosarja YouTubessa. Ohjeet ovat osittain sovellettavissa myös Rockway-huoneessa.

Soundiin ja Rockway-huoneeseen liittyvissä ongelmatapauksissa voit olla suoraan yhteydessä kirjaston av-tukeen: [email protected]. Av-tuki voi opastaa sinua sähköpostin välityksellä tai tarvittaessa sopia kanssasi ajan henkilökohtaiselle opastukselle.

Autamme teknisissä ongelmissa mahdollisuuksien mukaan. Varauduthan kuitenkin siihen, että kaikkina aikoina paikalla ei ole studion tekniikan hallitsevaa henkilökuntaa.

Soundin laitteet ja ohjelmistot

Rockway-huoneen laitteet ja ohjelmistot

Päivitetty 7.7.2023