Vammaisten työ- ja päivätoiminta

Kehitysvammaiset tamperelaiset voivat osallistua työ- ja päivätoimintaan tai työhönvalmennukseen (tuettu työ). Päivätoimintaa järjestetään myös vaikeavammaisille työkyvyttömille, jotka ovat alle 65-vuotiaita.

Työ- ja päivätoiminta tukee itsenäisessä elämässä selviytymistä ja edistää sosiaalista vuorovaikutusta. Työ- ja päivätoiminta sekä työhönvalmennus ovat asiakkaalle maksuttomia. Asiakas maksaa ruokailut itse.

Kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminta sekä työhönvalmennus

Kuinka haet työ- ja päivätoimintaan?

Ota yhteyttä vammaispalvelutoimistoon omaan työntekijääsi tai neuvontaan, kun tarvitset tietoa työ- tai päivätoiminnasta.

Neuvonta: puhelin 040 159 8379, ma - ti, to - pe klo 9 - 10 ja ke klo 15 - 17 ja sähköposti vammaispalvelu(at)tampere.fi.

Vammaispalvelujen yhteystiedot

Kehitysvammaisten työ- ja päivätoimintamatkat (työkyydit)

Jos et pysty kulkemaan itsenäisesti työ- ja päivätoimintaan esimerkiksi linja-autolla, sinulle voidaan järjestää työkyydit. Vammaispalvelutoimiston työntekijä osallistuu kuljetustavan valintaan.

Tuomi Logistiikan kuljetustenohjauskeskus (KUOHKE) suunnittelee kuljetusreitit ja -aikataulut. Työkyytien käytännön kysymyksissä ole yhteydessä Tuomi Logistiikkaan (ensisijaisesti sähköpostitse):

  • tyokyyti(at)tuomilogistiikka.fi
  • puhelin 03 5678 108

Toimintaohje kehitysvammaisten työkyydeille löytyy liitteenä TuomiLogistikan sivuilta.

Tampereen kaupunki järjestää itse osan työ- ja päivätoiminnan palveluista. Osa palveluista ostetaan eri palveluntarjoajilta.

Kaupungin omat yksiköt

Näytetään kaikki kohteet 4/4

Näytetään kohteista 4/4

Ei tuloksia

Lisätietoja kehitysvammaisille ihmisille suunnatusta työ- ja päivätoiminnasta: Palvelupäällikkö Marjaana Räsänen
Puhelin:
040 800 4712
Päivitetty 22.11.2022