Terveyspalvelujen neuvonta

Tiesitkö, että voit hoitaa terveyttäsi verkon kautta? Omaolo-palvelusta löydät terveydentilaa kartoittavat oirearviot (esim. hengitystietulehdus, korvakipu, seksitautiepäily, virtsatietulehdus). Käytettävissäsi 24/7.

Omaolo

Terveyspalvelujen neuvonta ohjaa ja auttaa: soita 03 5657 0023, joka päivä klo 7 - 22

Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeesi, antaa sinulle hoito-ohjeita ja tarvittaessa ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan.

Kiireellistä hoitoa tarvitsevat ohjataan iltaisin ja viikonloppuisin tarvittaessa kiirevastaanotolle Hatanpään terveysasemalle tai Tays Päivystys Acutaan.

Ympärivuorokautinen päivystysapu 116117 auttaa äkillisissä terveysongelmissa silloin, kun oma terveysasemasi on kiinni. Soita numeroon 116117 aina kun mietit päivystykseen menoa. Päivystysapu auttaa tilanteissa, jotka ovat kiireellisiä mutta eivät varsinaisia hätätilanteita. Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita hätänumeroon 112.

  • Terveyspalvelujen neuvonnasta ei saa varattua vastaanottoaikoja terveysasemille, poikkeuksena Kämmenniemen terveysasema.
  • Terveyspalvelujen neuvonta palvelee suomeksi ja englanniksi. Muita kieliä puhuville on käytössä pikatulkkauspalvelu.
  • Neuvontanumero on maksullinen.
  • Kiireettömissä asioissa voit jättää takaisinsoittopyynnön arkisin klo 8 - 16. Ohjeet soittopyynnön jättämiseen kuuluvat nauhalta jonotusaikatiedotteen jälkeen.

Huomaathan nämä

Chat-ruutu ilmestyy tälle sivulle arkisin klo 8 - 21, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 12 - 15. Jos chat-ruutua ei näy, ovat kaikki sairaanhoitajat varattuja. Voit kysyä chatissä neuvoja terveyteen ja sairauteen liittyvistä asioista sekä terveyspalveluista. Chatissä ei käytetä henkilötietoja eikä varata aikaa terveysasemalle.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/terveyspalvelujenneuvonta

Päivitetty 21.11.2022