Ravitsemusterapia

Ravitsemusterapiassa saat ravitsemusohjausta, jossa terveyttäsi ja hyvinvointiasi edistetään ravitsemuksen avulla. 

Ravitsemusterapiasta saat apua esimerkiksi diabetesta, ylipainoa, vajaaravitsemusta, ruoka-allergioita, syömishäiriöitä sekä ruoansulatuskanavan sairauksia ja ongelmia koskevissa kysymyksissä.

Yksilöohjauksen käynti voidaan järjestää joko vastaanotolla paikan päällä tai etävastaanottona. Yksilöohjauksen lisäksi ravitsemusterapiassa järjestetään ryhmäohjausta ja yleisötilaisuuksia.

Ravitsemusterapiaa varten tarvitset terveydenhuollon ammattilaisen lähetteen. Ravitsemusterapeutit ilmoittavat sinulle, milloin vastaanottoaikasi on. Jos sovittu aika ei sovi sinulle, muista peruuttaa aikasi 24 tuntia ennen vastaanottoa. Ota yhteys ajan peruutusta tai siirtoa varten suoraan sinua hoitavaan ravitsemusterapeuttiin.

Ravitsemusterapian palvelut ovat maksuttomia. Peruuttamattomasta vastaanotto tai etävastaanottokäynnistä peritään 18 vuotta täyttäneeltä maksu voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksut

Ravitsemusterapeuttien vastuualueet löydät yhteystietojen yhteydestä. Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected], ellei toisin mainita.

Huom! Älä lähetä sähköpostin kautta arkaluonteisia henkilötietoja tai muita tiedusteluja, joihin ei ole mahdollista vastata henkilöllisyyttäsi tai muita asiakastietojasi paljastamatta. Tietoturvasyistä voimme vastata sähköpostitse vain yleistä neuvontaa koskeviin tiedusteluihin.

Ravitsemusterapeuttien yhteystiedot vastuualueittain

Päivitetty 4.11.2022