Nuorten päihdepalvelut Nuppo

Nuppo auttaa 13 - 25 -vuotiaita tamperelaisia ja orivesiläisiä nuoria seuraavissa asioissa:

  • 13 - 17 -vuotiaita alkoholiin, huumeisiin ja toiminnallisiin riippuvuuksiin (esim. peli) liittyvissä huolissa
  • 18 - 25 -vuotiaita lääke- ja huumausaineisiin liittyvissä huolissa

Apua tarvitseva nuori, hänen läheisensä, muu viranomainen tai aikuinen voi ottaa suoraan yhteyttä Nuppoon. Lähetettä ei tarvita. Tarvittaessa Nupon työntekijän luona voi käydä nimettömästi 1 - 2 ensimmäistä kertaa. 

Nuorta tuetaan kokonaisvaltaisesti hänen tarpeidensa mukaan. Tuki ja hoito suunnitellaan yhdessä nuoren, hänen läheistensä ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tavoitteena on vahvistaa nuoren elämänhallintaa ja arjessa selviytymistä sekä auttaa omien voimavarojen löytämisessä. Tapaamiset koostuvat yksilökäynneistä ja ryhmämuotoisesta toiminnasta. Niihin voidaan kutsua mukaan myös kokemusasiantuntijoita.

Miten saan yhteyden Nuppoon?

  • Voit tulla paikan päälle ilman ajanvarausta ma - pe klo 10 – 11. Muina aikoina toimimme ajanvarauksella. 
  • Voit soittaa Nuppoon puhelinaikana.
  • Voit myös varata ajan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Nuorten päihdepalvelut Nuppo

Osoite:
Hatanpäänkatu 3 B (2. krs) 33900 Tampere
G-käytävä
Puhelin:
041 7300665 (puhelin, pvm/mpm) Puhelinaika ma-pe klo 10-11

Nuppo löytyy G-käytävältä.

Ajan peruuttaminen

Nuppossa peritään maksu 18-vuotta täyttäneiltä kaikista lääkäri- ja hoitajakäynnistä, jonka asiakas on jättänyt käyttämättä ja perumatta ilman hyväksyttävää syytä.

Peruuttamattoman käynnin maksu on 51,50 euroa. Maksu voidaan periä, vaikka itse käynti olisi maksuton. Maksu koskee myös etäpalveluja.

Maksua ei peritä, jos käynti perutaan esteen sattuessa viimeistään 24 tuntia ennen sen alkua. Maksua ei myöskään peritä tilanteissa, jolloin asiakkaan on ollut käytännössä mahdoton perua aikaa vuorokautta ennen. Näitä voivat olla mm. äkillinen sairastuminen, tapaturma tai kriisitilanne.

Peru aika viimeistään vastaanottoa edeltävänä arkipäivänä. Peru aikasi ensisijaisesti soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti oman työntekijäsi puhelinnumeroon. Voit perua aikasi myös lähettämällä tekstiviestin Nupon päivystyspuhelinnumeroon 041 730 0665. Kirjoita viestiin nimesi ja peruttava aika.

Asiakaspalaute

Anna palautetta Nuppon palveluista lomakkeella.

Kiitos palautteestasi!

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/nuppo

Päivitetty 8.6.2022