Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Tilavuokraus

Tilavuokraus

Työväenopistolla on kolme päätoimipistettä: Sampola ja kuvataidekoulu Sara Hildén -akatemia Tampereella sekä Koulutuskeskus Valo Ylöjärvellä. Sampolassa toimivat Tampereen työväenopiston lisäksi Tammerkosken lukio ja Sampolan kirjasto.

Suurin osa opiston opetuksesta toteutetaan Sampolassa. Sampola valmistui vuonna 1962. Lisärakennus valmistui vuonna 2003. Sampolan peruskorjaus valmistui vuonna 2012. Edelleen hyvin toimivan talon ovat suunnitelleet arkkitehdit Timo Penttilä ja Kari Virta sekä Sampolan kirjastorakennuksen arkkitehti Matti Silvennoinen.

Sampolan tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille. Erityisesti opiston lukukauden ulkopuolella on tiloja hyvin vapaana.

Valtioneuvoston linjausten mukaisesti Sampolan tilat ovat vuokrattavissa ulkopuolisille jälleen 1.6.2020 alkaen. Tapahtumia järjestetään pääasiassa enintään 50 henkilölle. Jos järjestelyissä noudatetaan Ulkoinen linkkiTHL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta , voidaan järjestää myös yli 50 henkilön tilaisuuksia. Vastuu tilan turvallisesta käytöstä on varaajalla.

Huomaathan, että vuokrattavien tilojen maksimihenkilömäärää on Sampolassa toistaiseksi laskettu alla ilmoitetuista määristä. Kysy lisää [email protected]

  • Juhlasaliin mahtuu 534 henkilöä ja auditorioon 200 henkilöä. Juhlasalin äänipöytänä toimii Yamaha QL 5 ja valopöytänä MA Dot 2. Lisätietoa laitteistosta pyydettäessä.
  • Sampolan alakerrassa on 200 m2 ja 100 m2 toiminnallisen opetuksen tilat.
  • Atk-luokassa on opetustilat 17 opiskelijalle
  • Kuvataideateljee
  • Lisäksi tavallisia luokkia, joissa varustuksena mm. kosketusnäyttötaulu, dokumenttikamera ja tietokone
Sampolan juhlasali
Sampolan auditorio

Tilojen vuokrauksista voi tiedustella vahtimestareilta:

Puhelimitse 040 869 8183 / Sampolan vahtimestarien yhteisnumero

tai Sähköpostilla: sampola.vahtimestarit(a)tampere.fi

Vahtimestarit ovat tavoitettavissa työväenopiston opetuskausien aikana ma - pe klo 8.00 - 20.00, muulloin varmimmin klo 8.00 - 16.00.