Lauantaina siivotaan yhdessä Tamperetta ‒ vielä ehdit mukaan Koko kaupungin siisteystalkoisiin

Ehdit vielä hyvin mukaan Koko kaupungin siisteystalkoisiin keräämään roskia yleisiltä alueilta lauantaina 4.5.2023 klo 10‒14. Talkoopaikkoja on eri puolilla Tamperetta, ja voit etsiä Ekokumppaneiden verkkosivuilla olevalta kartalta itsellesi sopivat talkoot.

Lauantaina kaupunkilaiset kerääntyvät ympäri Tamperetta siivoamaan yhdessä. Koko kaupungin siisteystalkoissa kerätään ihmisten heittämiä roskia kaupungin yleisiltä alueilta. Voit liittyä mukaan talkooporukkaan katsomalla Ekokumppaneiden sivuilta löytyvästä kartasta itsellesi sopivan talkoopaikan. Klikkaamalla haluamaasi kohdetta, näet myös talkooporukan kokoontumispaikan ja -ajankohdan.

Metso-kirjaston aulasta löytyy myös Koko kaupungin siisteystalkoiden Pop Up -piste, jos päätätkin vaikka yllättäen lähteä siisteystalkoisiin mukaan. Sieltä saat mukaasi jätesäkin tai roskapussin sekä ohjeet siitä, mihin roskat viedään. Metson Pop Up-piste on osa Metso goes GREEN-tapahtumaa.

Koko kaupungin siisteystalkoot on mukana myös YLE:n Miljoona roskasäkkiä -kampanjassa. Ekokumppanit ilmoittaa kerätyt roskapussimäärät Miljoona roskapussia -kampanjalle.

Koko kaupungin siisteystalkoot järjestää Tampereen Infra, Tampereen kaupunki, Pirkanmaan Jätehuolto ja Ekokumppanit.

Kuvat: Ekokumppanit Oy
Jaa sosiaalisessa mediassa