Anna arviosi talvikunnossapidon tasosta Tampereella

Talvi on takana, ja nyt on aika arvioida, kuinka Tampere onnistui talvikunnossapidossa. Pystyitkö kulkemaan väylillä turvallisesti ja oliko liukkautta torjuttu riittävästi? Vastaa kyselyyn 12.5.2024 mennessä. Kysely on avoinna myös englanniksi.

Miten katujen, pyöräteiden ja jalkakäytävien aurauksessa ja hiekoituksessa onnistuttiin talvella esimerkiksi omalla asuinalueellasi.  Valitse aluksi kyselyn kartalta kunnossapitoalue, jolta haluat antaa palautetta. 

Arvioi 0–5 ja anna vapaamuotoista palautettakin.

Anna arvosana 0–5 väylien laatutasosta ja toimenpideajoista eli siitä, kuinka nopeasti väylät saadaan kuljettavaan kuntoon.   Kyselyssä voi antaa myös vapaamuotoista palautetta ja kertoa, missä asioissa on eniten kehitettävää.  Myös sepelinkeruu kuuluu talvikunnossapitotehtäviin, ja siitä voi antaa vapaamuotoista palautetta.

Voit osallistua lahjakorttien arvontaan

Kyselyyn vastaa nopeasti ja kyselyn lopussa on lomake, jolla voit halutessasi osallistua lahjakorttien arvontaan.

Kysely järjestetään vuosittain, ja tuloksia hyödynnetään talvikunnossapidon laadun seurannassa ja parantamisessa.  Tulokset käydään läpi kunnossapitäjien työnjohdon kanssa. Viime vuosina on palautteiden perusteella kehitetty muun muassa aurausten ajoittamista ja aurausreittisuunnittelua sekä huomioitu pyöräteiden erilaisia liukkaudentorjuntatarpeita. 
 

Lisätietoja

Lassi Jokinen
Tampereen kaupunki, kaupunkiympäristön palvelualue: Kunnossapitoinsinööri
Puhelin:
040 131 9079
Antti Sorvali
Tampereen Infra Oy: Työpäällikkö
Puhelin:
041 731 0940
Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa