Uimahallien hinnastouudistuksesta kerätään palautetta

Kyselyn avulla selvitetään uimahallikävijöiden kokemuksia hinnastouudistuksesta. Kyselyyn voi vastata toukokuun 12. päivään saakka.

Vuoden alusta käyttöön otettu uimahallien hinnastouudistus, jossa tuotevalikoimasta poistuivat 10 kerran sarjarannekkeet ja sairausperusteisesti myönnetyt erityisuimakortit, on otettu vastaan ensimmäisen väliarvion mukaan erittäin hyvin. Uudistuksen tavoitteena on kannustaa ihmisiä aloittamaan säännöllisen, aktiivisen uintiharrastuksen vuoden 2024 loppuun saakka voimassa olevan kausirannekkeen avulla. Huhtikuun puoleen väliin mennessä kausirannekkeita on myyty 4200 kappaletta ja uintikertoja niillä on kertynyt yli 47 000. 

Senioreiden liikkumista kannustamaan tarjotiin maksuttomat uinnit yli 65-vuotiaille arkisin klo 9 - 15 välille ja näitä uinteja on tähän mennessä hyödynnetty yli 38 000 käyntikerralla. Uintikertoja on keskimäärin kertynyt yli 500 uintia päivässä, ja uintiharrastuksen pariin on saatu paljon myös uusia kävijöitä. 

Uimahallikäynnit voi edelleen maksaa joko kertamaksulla tai Tampereen matkakortilla, jota käytettäessä saa myös pienen alennuksen sisäänpääsyyn. 

Hinnastouudistus on toteutettu vuoden kestävänä kokeiluna, ja Tampereen kaupungin liikuntapalvelut kerää mielipiteitä uudistuksen sujuvuudesta. Kyselystä saatujen tuloksien sekä muiden annettujen palautteiden pohjalta tehdään johtopäätöksiä hinnoittelun onnistumisesta sekä luodaan pohjaa pysyvälle hinnoittelumallille. Tavoitteena on saada jatkoa kausirannekekäytännölle, ja jos tämän vuoden kokeilu muuttuu vakiintuneeksi hinnoitteluksi, niin vuoden 2024 ajan käytössä ollut hintaporrastus poistuu ja jatkossa kausirannekkeen voimassaoloaika alkaa ostopäivästä. Kysely on avoinna uimahalleissa olevissa asiakastyytyväisyyslaitteissa toukokuun 12. päivään saakka. Kyselyyn voi vastata myös verkkosivuilla osoitteessa tampere.fi/uimahallit. 

 

Lisätietoja

Jukka Etu-Seppälä
Liikunta- ja nuorisojohtaja
Puhelin:
050 342 2812
Teksti: Satu Lähteenmäki
Jaa sosiaalisessa mediassa