Kartanon lastenjuhlia vietetään keväisissä tunnelmissa Hiedanrannassa

Kartanon lastenjuhlien ohjelmassa on Siina & Taikaradion lastenkonsertti, Improvisaatioteatteri Snorkkelin TosiSatu-esitys, akrobatiaesityksiä sekä lapsille paljon muuta nähtävää ja koettavaa! Kartanon lastenjuhlat on osa Lielahti-päivien ohjelmaa, jota vietetään lauantaina 11.5.

Lielahti-päivät järjestetään alueen toimijoiden yhteistyönä, ja niiden yhtenä tapahtumana vietetään iloisia Kartanon lastenjuhlia Hiedanrannassa. Maksuton ulkoilmatapahtuma tarjoaa monipuolisesti hauskaa tekemistä alle kouluikäisille. 

Juhlayleisöä ilahduttaa musiikillaan Stiina & Taikaradio, joka ohjelmistoon kuuluu leikittävää ja laulettavaa lastenmusiikkia. Taikaradio-orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa niin tuttujen ja  perinteisten kuin uudempienkin laululeikkien sävelin. Kartanon lastenjuhlissa päästään kokemaan myös Improvisaatio Snorkkelin lastenteatteriesitys TosiSatu, jossa tarinasta ja sen juonenkäänteistä päättävät lapset. Luvassa on yllätyksellinen ja aktiivinen teatterituokio pienten tarinankertojien kanssa.

Lisäksi ohjelmassa on muun muassa akrobaattiesityksiä, kepparirata, hauska ja toiminnallinen lasten kalamaailma, poniajelua sekä työpajoja. Kartanon lastenjuhlissa päästään maistelemaan myös herkullisia jäätelöitä, kun samalla vietetään Hiedanrannan Hempee x Minetin kesäkahvilan avajaisia.

Hiilineutraaleja tekoja -kehitysohjelma tarjoaa tapahtumassa maksuttomia polkupyörän pikahuoltoja. Tapahtumasta voi myös napata mukaansa kartan omatoimiseen koko perheen pyöräilysuunnistukseen.

Lielahti-päivien runsaasta ohjelmasta pääsee nauttimaan myös Rientolassa, Lielahden kirkossa sekä Kauppakeskus Likessä.

Kartanon lastenjuhlat Hiedanrannassa
Lauantaina 11.5.2024 klo 10-13
Osoite: Tehdaskartanonkatu 38

 

Lisätietoja

Henni Salo
Koordinaattori
Puhelin:
044 431 4931
Jaa sosiaalisessa mediassa