Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Oppimateriaalit

Lukion oppitunneilla käytetään sähköisiä oppimisympäristöjä ja oppimateriaaleja, erikoisohjelmia, internetin aineistoa ja sosiaalisen median palveluja tiedonhankintaan ja työskentelyyn. Siksi jokaisella opiskelijalla on oltava oma kannettava tietokone mukana oppitunneilla. Opiskelijat tulevat käyttämään omaa kannettavaa tietokonettaan myös ylioppilaskirjoituksissa ja kurssien/opintojaksojen kokeissa.

Syksyllä 2021 lukionsa aloittaville opiskelijoille kunkin opintojakson opettaja ohjeistaa digioppimateriaalien käyttöönotosta. Tarkemmat ohjeet tulevat syksyllä.

Ennen vuotta 2021 aloittaneet opiskelijat: kurssikirjojen hankkiminen jo etukäteen tai mahdollisimman pian kurssin alettua on välttämätöntä. Muuten opiskelu on hankalaa. Monilla kursseilla käytetään digitaalisia kirjoja, joita voi ostaa useimmiten joko 6 kk tai 48 kk lisenssillä. Perinteisiä kirjoja voi hankkia aivan hyvin käytettynäkin.

LOPS 2016 Oppimateriaalit lukuvuosi 2021-2022 (pdf)
LOPS 2021 Oppimateriaalit lukuvuosi 2021-2022 (pdf)

Koulun kirjat ja lehdet

Luokissa ja muualla koulussa olevat kirjat ja lehdet ovat opiskelijoiden käytössä kouluaikana. Opiskelijat voivat lainata koulun materiaalia opintojaan varten opettajan kanssa sovitulla tavalla. Opiskelijan kannattaa hyödyntää Sampolan kirjaston ja Tietotorin materiaaleja ja palveluja.