Tamperelaisten ilta Takahuhdin koululla maanantaina 29.4. – paikalla pormestaristo ja valtuuston puheenjohtaja

Pormestari Kalervo Kummola ja valtuuston puheenjohtaja Ilmari Nurminen kutsuvat kaupunkilaisia viettämään Tamperelaisten iltaa maanantaina 29.4.2024 klo 17.30 alkaen Takahuhdin koululle. Tamperelaisten illassa pormestaristo ja valtuuston puheenjohtaja esittelevät ajankohtaisia asioita, vastaavat tamperelaisten kysymyksiin ja osallistuvat keskusteluihin.

Tamperelaisten ilta pidetään Takahuhdin koululla A-Talossa (Hanhenmäenkatu 2), maanantaina 29.4.2024 klo 17.30 alkaen. Tilaan on kulku sisäpihalta, ja tilaisuuden kesto on 1,5 tuntia. Ajankohtaisista asioista kertomassa sekä asukkaiden kysymyksiin vastaamassa ja keskustelemassa ovat valtuuston puheenjohtaja Ilmari Nurmisen ja pormestari Kalervo Kummolan lisäksi apulaispormestarit Pekka Salmi, Matti Helimo ja Ilkka Sasi. Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Yleisö voi esittää tilaisuudessa kaupunkiin ja sen toimintaan liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä suomeksi ja englanniksi. Kysymyksiä voi myös lähettää tilaisuuteen ennakoon verkkolomakkeella torstaihin 25.4.2024 saakka. Lomakkeella tulleita kysymyksiä käydään tilaisuudessa läpi ajan puitteissa mahdollisuuksien mukaan.

Tilaisuus myös striimataan Tampereen kanavalle. Tilaisuudessa on kahvitus 60 ensimmäiselle osallistujalle. 

Lisätietoja

Neea Loimuvirta
Erityisavustaja
Puhelin:
040 543 5412
Jaa sosiaalisessa mediassa