Vielä ehdit hakea Mansen massit -yhteisörahaa omaehtoiseen toimintaan

Mansen massit -yhteisöraha on Tampereen kaupungin uusi tapa tukea tamperelaisten omaa toimintaa. Yhteisörahaa voivat hakea yhdistykset, yhteisöt ja asukkaat tapahtumiin ja toimintaan, joka tuo iloa ja eloa eri puolille kaupunkia. Toiminnan on oltava itse toteutettua, yhteisöllisyyttä vahvistavaa, kaikille avointa ja osallistujille maksutonta. Yhteisörahan hakuaika päättyy maanantaina 29.4.2024 klo 15.45.

Mansen massia voi hakea pienimuotoisten tai suurten tapahtumien tai toiminnan järjestämiseen. Sitä voi saada Tampereella tapahtuviin yksittäisiin tilaisuuksiin mutta myös pitkäkestoiseen toimintaan. Rahalla voi toteuttaa toimintaa aina syksyyn 2025 asti.

Mansen massit -yhteisörahaa voivat hakea yhdistysten ja yhteisöjen lisäksi täysi-ikäiset yksityishenkilöt.

Rahaa voi saada toiminnan mukaan muutamista satasista jopa tuhansiin euroihin. Yksityishenkilöille sitä voidaan myöntää korkeintaan 1000 euroa ja yhdistyksille korkeintaan 10 000 euroa. Käytössä on kaikkiaan 140 000 euroa.

Yhteisörahaa haetaan kaupungin verkkosivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Hakuaika päättyy maanantaina 29.4.2024 klo 15.45.

Mansen massit -yhteisörahan saajat päätetään kaikille tamperelaisille avoimessa äänestyksessä 20.5.–2.6.2024. Äänestyksellä varmistetaan, että massiraha menee juuri siihen, mitä tamperelaiset haluavat. Yhteisörahaa saavat ne, joita kannatetaan äänestyksessä eniten.

Lisätietoja

Lotta Harsunen
Suunnittelija
Puhelin:
040 568 6122
Teksti: Johanna Kurela
Kuvat: Jarno Koskinen
Jaa sosiaalisessa mediassa