Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Mobiilipalvelut

Tampereen Infran mobiiliprojektin käyttöönottoon liittyvää materiaalia löytyy täältä. Materiaalin määrä tulee kasvamaan ajan kuluessa. Lisätietoa ajankohtaisista asioista saat aina työmaapäälliköltä tai työnjohtajalta.

Etenemisaikataulu ja tavat mobiiliprojektissa:

- 1.6.2015 käyttöönotto ennakkoon sovituin henkilöin.
- Urakoitsijat hankkivat käyttöön soveltuvia laitteita työntekijöilleen tai koneisiin.
- Urakoitsijat hankkivat sähköpostiosoitteen kaikille työntekijöille, joilla ei ennestään sähköpostiosoitetta ole.
- Työmaamestarit ilmoittavat aloittavien yrittäjien nimet hallintoon.
- Hallinnossa yrittäjille luodaan tunnukset järjestelmään.
- Kun yrittäjä aloittaa sähköisen kirjauksen, paperilla kirjaaminen lopetetaan samalla. Näin vältytään päällekkäisiltä kirjauksilta.
- Kun ensimmäiset kirjaukset on tehty, yrittäjät ilmoittavat yrityksen ja yrityksen henkilöstön tiedot Infran vero-palveluun. Tällä varmistetaan se, että verottajalle lähtevät oikeat tiedot työmailla työskentelevistä henkilöistä.
Tavoite on että elokuun lopussa kaikki Infralla työskentelevä auto- ja konekalusto käyttää sähköistä kirjausta.

Koneilmoitukset koskevat itselaskuttavia, rakentamispalveluita tekeviä koneita.

Alla olevassa Laskuttajan raportissa on ohje mobiilikirjausten tarkistamiseen ja rakentamispalvelun laskuttamisen pohjaksi.

Tampereen Infra on urakoimissaan töissä velvollinen ilmoittamaan verottajalle työkohteissa työskentelevien henkilöiden tiedot. Tästä löytyy lisätietoa osoitteesta:

Tampereen Infra toimittaa tiedot automaattisesti työt-sovelluksella tehtyjen kirjausten perusteella. Tätä varten yrittäjiä ja yrityksiä pyydetään lisäämään työntekijöidensä tiedot palveluun, jotta verottajalle lähtevät tiedot olisivat täydelliset.

Alla yleisohje palvelun toiminnasta:

Lisäksi yksityiskohtaiset ohjeet tietojen täytöstä:
Yritysten odotetaan tallentavan henkilöstön tiedot syyskuun 2015 aikana. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran, jos työntekijät eivät vaihdu.