Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Toisen asteen koulutuksen yhteisvalinnan tulokset julkaistaan torstaina 13.6.

Julkaistu 13.6.2019 11.39

Tekluun otetaan 90 uutta opiskelijaa; 32 matematiikka - tietotekniikka -linjalle ja 58 yleislinjalle. Yleislinjalle hyväksyttyjen alin keskiarvo on 7,67 (viime keväänä 7,5) ja Matek-linjalle pistemäärä on 8,07. Matekin pistemäärä on painotettu lukuaineiden keskiarvo, jossa äidinkielen ja matematiikan arvosana on laskettu mukaan kahteen kertaan. Yleislinjalla osa alimman keskiarvon omaavista jäi valintarajan ulkopuolelle, mutta he ovat luonnollisesti ensimmäisillä sijoilla jonossa. Mahdolliset peruutuspaikat täytetään Opintopolun eli yhteisvalintajärjestelmän määrittämässä varasijajärjestyksessä.

Hyväksytyt ovat saaneet sähköpostiinsa Teklusta hyväksymiskirjeen. Koulun uusille nettisivuille ei tule listaa valituista EU:n tiukenneen lainsäädännön vuoksi. Hyväksymiskirjeessä on tarkat ohjeen lukioon ilmoittautumisesta. Olisi hyvä, että opiskelija ja hänen huoltajansa käyvät heti erillisessä sähköpostiviestissä tulleiden Wilma-tunnusten avulla Teklun Wilmassa täyttämässä sähköisen lukioon ilmoittautumislomakkeen. Opiskelijan tulee ottaa sähköisesti paikka vastaan myös Opintopolun järjestelmässä. Tähän tarvitaan samat pankkitunnukset kuin, millä haku toisen asteen koulutukseen on tehty. Jos näissä on ongelmia, voi ilmoittautumiset ja paikan vastaanottamisen hoitaa myös koululla.

Jokaisen opiskelijan pitää tulla myös koululle. Katsomme, että ilmoittautuminen on tehty asianmukaisesti. Jokaiselle tehdään myös alustava ensimmäisen lukuvuoden lukujärjestys. Ota mukaa peruskoulun päättötodistus ja sähköpostissa saamasi Wilma-tunnukset. Teklussa otamme uudet opiskelijamme vastaan to 13.6., pe 14.6. ja ma 17.6. klo 10 - 14.

Paljon onnea uusille opiskelijoillemme!