Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kalevan liikuntapuisto tarjoaa kesäaktiviteetteja moneen lähtöön

Julkaistu 1.7.2021 14.15

Kalevan liikuntapuiston toiminnot on vihdoin saatu kesäkäyttöön ja puisto on avattu 1.7. Alueella on useita eri toiminnallisia pisteitä, joten ota omat välineet mukaan ja lähde nauttimaan kesäpäivästä!

Sorsapuiston suosittu tekojäärata muuttuu kesällä monipuoliseksi koko perheen harrastusalueeksi, Kalevan liikuntapuistoksi. Paikalle on rakennettu kaksi koripallokenttää, kaukalo sählyn pelaamista varten ja beach volley-kenttä, jonka vierestä löytyy ulkokuntosali upouusine laitteineen.

Koripalloteline Kalevan liikuntapuistossa
Koripalloa Kalevan liikuntapuistossa.
Pöytätennispöytiä
Pöytätennispöytiä.

Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla asfalttiin maalattuja hyppyruudukoita. Asfalttialueelle on maalattu myös kuvioita erilaisia leikkejä varten. Puistossa voi ottaa matsin pöytätennistä, sitä varten löytyy kolme pelipöytää, hypätä pituutta tai pinkaista pikkumatkan juoksuradalla. Liikuntapuiston tekonurmialueelle on sijoitettu oleskelupaikkoja penkkeineen ja piknik-pöytineen, jonne voi istahtaa evästämään.

Tampereen kaupungin rakennuttajainsinööri Anne Ravaska kertoo, että kesätoimintojen rakentamisen lisäksi alueelle on tehty kaikkiaan 1 700 neliömetriä erilaisia istutuksia. Kävijöiden silmäniloksi ja vehreyttä tuomaan on puistoon istutettu tulppaaneja, narsisseja, puita ja erilaisia pensaita.

Kalevan liikuntapuisto on aidattu ja alueella on liikuntapalvelujen henkilökuntaa valvomassa puiston käyttöä. Alue on avoinna joka päivä klo 8 – 21.30, jonka jälkeen alueen portti suljetaan turvallisuussyistä.

Kalevan liikuntapuisto


Lisätietoja

Rakennuttajainsinööri
Anne Ravaska
puhelin 040 806 3906
sähköposti [email protected]


Kuvat Satu Jarva