Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ehdota nimeä keskustan alueen verkostomaiselle hyvinvointikeskittymälle

Julkaistu 4.9.2018 10.23

Tampereen keskustan alueen kehitteillä olevalle verkostomaiselle hyvinvointikeskittymälle etsitään nimeä. Nimeä voi ehdottaa verkkolomakkeella osoitteessa www.tampere.fi/alueellisetpalvelut tai paperilomakkeella pääkirjasto Metsossa 2.10.2018 saakka.

Ehdotusten perusteella keskustan alueverkosto tekee nimestä esityksen ja hyvinvoinnin palvelualueen johtaja vahvistaa nimen. Alueverkoston tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki alueen asukkaat ja toimijat.

Tampere keskittää palveluitaan alueellisiin hyvinvointikeskuksiin ja lähitoreihin tavoitteena entistä sujuvammat palvelut ja kohtaamiset.

Keskustan verkostomaisen hyvinvointikeskittymän ytimen muodostavat Tipotien terveysasema, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo ja Peurankallion lähitori. Yhteistyöllä ja eri toimijoiden entistä tiiviimmällä kumppanuudella halutaan tarjota asukkaille monipuolisia palveluja.

Tampereella on jo neljä hyvinvointikeskusta: Lielahtikeskus, Koilliskeskus, Hervanta Trio ja Tesoman hyvinvointikeskus.

Hyvinvointikeskus on palvelukeskittymä, johon on koottu keskeisiä hyvinvointipalveluja toiminnalliseksi kokonaisuudeksi kaikenikäisille kuntalaisille. Keskuksista löytyy kaupungin ja muiden tuottajien palveluja ja toimintaa, mahdollisuuksia tavata muita ihmisiä sekä tilaa yhdistyksille ja muille toimijoille.


Lisätietoja

Suunnittelija (keskusta)
Eija Uurtamo
puhelin 040 540 3346
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Tervo