Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Yhtiömuotoisen asuinrakentamisen tonttihaku on käynnissä

Julkaistu 12.6.2018 12.20

Tampereen kaupunki tarjoaa yhteensä 17 kerros- ja rivitalotonttia haettavaksi yhtiömuotoiseen asuinrakentamiseen. Hakuaika on 5.–29.6.2018. Hakemukset tulee olla jätettyinä 29.6.2018 kello 15.45 mennessä. Tonttien lopulliset saajat ratkaistaan elo-syyskuun aikana.

Tontteja on tarjolla Haukiluoman, Härmälänrannan, Kämmenniemen, Kalevanrinteen, Santalahden ja Vuoreksen kaupunginosissa.

Haukiluomassa on haettavana kaksi tonttia, joista toinen luovutetaan vapaarahoitteiseen ja toinen valtion tukemaan asuntotuotantoon.

Härmälänrannan tontilla on asumisen lisäksi rakennusoikeutta päiväkodin rakentamiseksi. Tonttia voivat hakea yhteenliittymät, jossa on mukana rakentaja ja varhaiskasvatuksen palveluntuottaja.

Kämmenniemen erillispientalojen korttelialueen kuudelle tontille voidaan rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisia pientaloja asumistarkoituksiin.

Kalevanrinteen tontti luovutetaan valtion tukemaan pitkän korkotuen asuntotuotantoon. Tontinluovutuksessa hakijan eduksi katsotaan sitoutuminen kaupungin ja tulevan maakunnan kanssa tehtävään yhteistyöhön sosiaalisen asuttamisen asukasvalinnan osalta.

Santalahdessa on haettavana yksi tontti, joka luovutetaan ensisijaisesti valtion tukemaan asuntotuotantoon.

Vuoreksessa on haettavana yhteensä kuusi tonttia, joista yksi sijaitsee Vuoreskeskuksen alueella, kolme Isokuusessa ja kaksi Mäyränmäessä.

Vuoreskeskuksen tontilla on asumisen lisäksi rakennusoikeutta päiväkodin rakentamiselle. Tonttia voivat hakea yhteenliittymät, joissa on mukana rakentaja ja varhaiskasvatuksen palveluntuottaja.

Vuoreksen Isokuusen tontit on varattu puurakentamiseen. Kahdella haettavalla tontilla edellytetään, että rakennusten kantavan rungon ja julkisivujen tulee olla pääsääntöisesti puuta.

Tarkemmat tiedot tonteista ja hakumenettelystä löytyvät kaupungin verkkosivuilla olevasta luettelosta.


Lisätietoja

Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi
Tonttipäällikkö
Aila Taura
puhelin 050 351 8256