Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ilmoittaudu valinnanvapauskokeilun palveluntuottajien info- ja verkostoitumistilaisuuksiin 7. ja 14.3.

Julkaistu 2.3.2017 10.26

Tampereella käynnistyy kevään aikana sosiaali- ja terveyspalveluiden valinnanvapauskokeilu, joka kestää vuoden 2018 loppuun saakka. Palveluntuottajaksi voi listautua koko kokeilun keston ajan. Palveluntuottajiksi jo ilmoittautuneille ja siitä kiinnostuneille toimijoille järjestetään maaliskuussa info- ja verkostoitumistilaisuudet.

Infotilaisuus järjestetään pääkirjasto Metson Pihlaja-salissa tiistaina 7.3. klo 9 - 12. Tilaisuudessa käydään läpi tuotettavien palvelukokonaisuuksien sisältöjä, niiden rajapintoja kaupungin järjestämiin palveluihin sekä tuottajille tarkoitettuihin palveluita. Tampereen kaupungin asiantuntijat vastaavat tilaisuudessa myös osallistujien kysymyksiin.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen 3.3. klo 12 mennessä tällä lomakkeella:

Tiistaina 14.3. klo 8 - 10 Metson Kuusi-salissa järjestetään valinnanvapaustreffit, joilla valinnanvapauskokeiluun osallistuvat ja siitä kiinnostuneet palveluntuottajat pääsevät tapaamaan toisiaan ja luomaan verkostoja. Tilaisuudessa pääsee myös kuulemaan Pirkanmaan ELY-keskuksen tarjoamista verkostoitumisen ja yhteistyön suunnittelun tukipalveluista.

Ilmoittaudu valinnanvapaustreffeille 9.3. mennessä tällä lomakkeella:

Info- ja verkostoitumistilaisuudet järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunki, 6Aika Avoin osallisuus ja asiakkuus -hanke, sekä Pirkanmaan ELY-keskuksen Piiru-hanke.

Lisätietoa valinnanvapauskokeilusta sekä siihen liittyvistä tapahtumista ja koulutuksista:


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Outi Nokkonen
puhelin 040 639 7500
sähköposti [email protected]