Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Uimakoulujen hakuaika on maanantaina 1.2. klo 9.00

Julkaistu 28.1.2016 15.21

Liikuntapalvelujen järjestämiin uimakouluihin haetaan maanantaina 1.2. klo 9.00 HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Tarjolla on uimakouluryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

uimareita
 

Tarjolla kursseja lapsille ja aikuisille

Onko uimataitosi ruostunut ja kaipaat teknisiä vinkkejä? Tai eikö uiminen oikein suju? Helmikuun uimakouluhaussa on tarjolla mm. aikuisille suunnattuja alkeis- ja tekniikkakursseja, joiden tavoitteena on uinnin alkeiden opettelu sekä tekniikkaryhmän osalta uimataitojen kehittäminen ja uintitekniikan hiominen. Lapsille on tarjolla varhaistaito-, alkeis- ja jatkoryhmiä ja hiukan jo uimataitoja omaaville lapsille on valittavana myös harrastus- ja taitoryhmiä.

Junior Lifesaver - hengenpelastuskerhoja

10 - 15-vuotiaille nuorille suunnattuja suosittuja Junior Lifesaver-hengenpelastuskerhoja on tarjolla sekä perus- että jatkokursseja. Peruskurssilla harjoitellaan oikeilla välineillä ja tekniikoilla pelastautumista ja toisen pelastamista, lisäksi kurssiohjelmaan sisältyy mm. elvytystä, pelastus- ja uintitekniikoita sekä sukellusta. Jatkokurssilla syvennetään alkeiskurssilla opittuja pelastustaitoja, harjaannutetaan hätäensiaputaitoja, harjoitellaan uimista maskin ja räpylöiden kanssa sekä suoritetaan 2. tason pelastus- ja uintitestejä. Kurssit ovat kaiken kaikkiaan hauskaa vedessä toimimista, oman uintitaidon ja kunnon kohentamista vaativien ja jännittävien tehtävien parissa.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti

Hakuaika kursseille alkaa maanantai-aamuna klo 9.00. Haettavina olevat kurssit ovat nähtävillä HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat vahvistuksen kurssille pääsystä sekä laskun, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Kurssimaksun lisäksi maksetaan uimahallien sisäänpääsymaksu. Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä tulee ongelmia, voit soittaa päivystäviin puhelimiin klo 9 - 12, puh. 040 801 6587 tai 050 554 5874.

Uimakoulujen kurssikuvaukset ja hakuohjeet löytyvät liikuntapalvelujen verkkosivuilta:
Uimakoulut www.tampere.fi/uimakoulut


Lisätietoja

Johtava liikunnanohjaaja
Tommi Liimatta
puhelin 040 801 6587
sähköposti [email protected]

Johtava liikunnanohjaaja
Anne Lahtinen
puhelin 050 554 5874
sähköposti [email protected]