Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunki etsii kolmea huippuosaajaa palvelualueiden johtoon

Julkaistu 13.1.2016 15.43

Tampereen kaupungilla on parhaillaan haettavana kolme merkittävää johtajan paikkaa. Kolmelle uudelle palvelualueelle haetaan hyvinvointijohtajaa, elinvoimajohtajaa ja kaupunkiympäristöjohtajaa. Johtajien virat ovat uusia, joten haasteellisiin tehtäviin etsitään tulevaisuuden tekijöitä, jotka ottavat vastatakseen koko oman palvelualueensa toiminnan uudistamisen.

Palvelualueiden johtajien uudet virat liittyvät Tampereen kaupungin toimintamallin uudistamiseen. Kaupungin toimintamalli uudistuu vuoteen 2017 mennessä. Sisäisestä tilaaja–tuottaja-mallista luovutaan ja vuoden 2017 alusta lähtien kaupungin palvelut sijoittuvat kolmelle palvelualueelle, jotka ovat hyvinvoinnin, elinvoiman ja kilpailukyvyn sekä kaupunkiympäristön palvelualueet.

Elinvoimajohtajan palvelualueelle kuuluvat elinkeino-, innovaatio- ja työllisyyspolitiikka, toisen asteen koulutus, korkeakouluyhteistyö, kansainväliset asiat, kaupunkimarkkinointi ja yhteiskuntasuhteet, maa- ja asuntopolitiikka sekä kilpailukyvyn kehittämiseen painottuvat ohjelmat.

Hyvinvointijohtajan palvelualueelle kuuluvat terveyden ja toimintakyvyn edistäminen, ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitäminen, lasten ja nuorten kasvun tukeminen sekä sivistyksen ja elämänlaadun edistäminen.

Kaupunkiympäristöjohtajan palvelualueelle kuuluvat kaupunkisuunnittelu, maankäytön kehittämiseen painottuvat aluekehitysohjelmat, yleisten alueiden suunnittelu, rakennuttaminen ja kunnossapito, liikennesuunnittelu, joukkoliikenne, viranomaispalvelut sekä ympäristöpolitiikka.

Tavoitteena on, että uudet johtajat pääsevät aloittamaan työnsä viimeistään 1.6.2016. Palvelualueiden johtajien hakuaika päättyy 26. tammikuuta 2016.


Lisätietoja

Konsernijohtaja
Juha Yli-Rajala
puhelin 040 743 6356
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki