Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vieraana Tapio Korjus

Julkaistu 25.8.2021 9.59

Aika: 15.9.2021 18.00 – 19.00
Paikka: Pääkirjasto Metso, musiikkiosasto ja virtuaalitapahtuma

Tapahtumalaji: Musiikki ja konsertit
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto, Museokeskus Vapriikki ja Postimuseo

Rockadillo Recordsin perustaja ja merkittävä musiikkialan vaikuttaja Tapio Korjus saapuu syyskuussa vierailulle Pääkirjasto Metson musiikkiosastolle.

Tapio Korjus.
 

Tapio Korjus on suomalainen musiikkialan vaikuttaja ja Rockadillo Recordsin perustaja. Hän on luonut kansainvälisesti merkittävän musiikkituottajan uran levy- ja kustannusyhtiöyrittäjänä, agenttina, promoottorina ja managerina. Ohjelma- ja konserttitoimiston Korjus perusti Tampereella 1971. Rockadillo Records on julkaissut vuodesta 1982 lähes 200 albumia. Sen pitkäaikaisimpia artisteja ovat mm. Piirpauke, M.A. Numminen, Kumma Heppu & Lopunajan voidellut, RinneRadio ja Wimme.

Kirjastonhoitaja Juhani Koivisto keskustelee Tapio Korjuksen kanssa Rockadillo Recordsin julkaisemista äänitteistä.

Tapahtuma on osa Vapriikin Postimuseon "Rockadillo - 50 vuotta kaikkiin suuntiin" -näyttelyä.

Tapahtuma striimataan osana Metso STUDIOn ohjelmistoa, joten haastattelua voi katsella myös kotisohvalta. Linkin etälähetykseen löydät alta.

Huom.!
Mahdollisista koronarajoituksista johtuen yleisöä otetaan tällä hetkellä musiikkiosastolle vain 30 henkilöä. Ilmoittaudu Metson musiikkiosastolle: [email protected] tai p. 040 806 4918.
Paikalle otettava yleisömäärä saattaa vielä muuttua, joten seuraa tätä tapahtumasivua ja kirjaston tiedotuskanavia sekä sosiaalista mediaa pysyäksesi ajan tasalla.
Tapahtumassa on vahva maskisuositus.

Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumien osallistujamäärää saatetaan joutua rajoittamaan koronatilanteesta johtuen. Tästä syystä joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Tapahtumissa on vahva maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Tartunnanjäljitystä helpottaa, jos tilaisuuden järjestäjällä on tiedot toimintaan osallistuneista henkilöistä. Tästä syystä keräämme tapahtuman osallistujien yhteystiedot joko ennakkoilmoittautumisten yhteydessä tai tapahtumassa paikan päällä. Mikäli tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen, siitä on mainittu erikseen. Yhteystietoja kerätään siten, että seurueesta vähintään yksi jättää tapahtuman järjestäjälle nimensä ja puhelinnumeronsa. Kerättyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan ja vain tarvittaessa tartuntaketjujen jäljittämiseen. Yhteystietoja säilytetään maksimissaan 21 päivää tapahtumasta, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Yhteystietojen tallentamisesta voi halutessaan myös kieltäytyä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.

Hygienia ja turvavälisäännöt ja -ohjeet koskevat myös kirjastojen ulkoalueilla järjestettäviä tapahtumia.