Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tyypin 2 diabeteksen ensitietoryhmät

Ensitietoryhmät on tarkoitettu täysi-ikäisille tamperelaisille, joilla on vasta todettu tyypin 2 diabetes. Ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa. Tapaamisten kesto on kaksi tuntia. Ryhmän ohjaajana toimii terveydenhoitaja. Tapaamiset ovat maksuttomia.

Tapaamisten teemat ovat: Mitä diabetes on? Hoidon tavoitteet ja sisältö | Verensokerin omaseuranta, liikunta ja päihteet | Omahoidon toteutuminen, jalkojenhoito ja jatkohoitosuunnitelma.

Osa ryhmistä pidetään lähiryhminä terveysasemilla ja osa etänä Teams-sovelluksen kautta. Lähiryhmiin mahtuu kahdeksan osallistujaa, Teams-ryhmiin otetaan mukaan isompi joukko osallistujia.

Kevään 2022 ryhmät

Tipotien terveysaseman ryhmä

Ryhmätapaamiset järjestetään 20.1. ja 27.1.2022 klo 14 - 16 Tipotien terveysasemalla osoitteessa Tipotie 4.

Lisätietoja:
Heli Atuegbu
sähköposti [email protected]

Hervannan terveysaseman ryhmä

Ryhmätapaamiset järjestetään 1.2. ja 8.2.2022 klo 14 - 16 Hervannan terveysasemalla osoitteessa Insinöörinkatu 38. Ryhmän ohjaaja noutaa ryhmäläiset Hervannan terveysaseman aulasta.

Lisätietoja:
Sari Joutsenvuori
sähköposti [email protected]

Etäryhmä Teamsin kautta

Osallistuaksesi etäryhmään tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen ja sähköpostin. Ryhmään ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki sähköpostiin.

Lisätietoja:
Kirsti Jantunen-Aalto
puhelin 050 405 2768
sähköposti [email protected]

Hatanpään terveysaseman ryhmä

Ryhmätapaamiset järjestetään 15.3. ja 22.3.2022 klo 14 - 16 Hatanpään terveysasemalla osoitteessa Hatanpäänkatu 24. Kokoontuminen Hatanpään sairaalan aulaan neuvontapisteen luokse.

Lisätietoja:
Anne Laakso
puhelin 040 801 6033
sähköposti [email protected]


Tutustu myös Tampereen diabetesyhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja ryhmiin: