Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Härmälän kirjasto

Viihtyisä pieni Härmälän kirjasto sijaitsee Härmälän koulun pohjakerroksessa.

Härmälän kirjasto remonttiin elokuussa 2019

Remontti sulkee Härmälän kirjaston syksyksi. Kirjaston viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on 9. elokuuta. Uudistettu kirjasto avataan maaliskuussa 2020. Avajaisten tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan lähempänä.

Remontissa vuonna 1953 avattu kirjasto korjataan talotekniikkaa myöten. Kirjasto saa uuden lehtisalin, lastenosaston ja kalustuksen, ja muutosten myötä kirjastosta tulee aiempaa valoisampi ja liikuteltavien kalusteiden ansiosta myös muunneltavampi.

Perusparannushankkeen urakoinnista vastaa Tampereen Tilapalvelut, ja rakennusarkkitehtina toimii Kari Salonen.

Varaukset siirtyvät Sampolaan

Härmälän kirjaston remontin aikana asiakkaita palvelevat muut Tampereen kirjastot, ja lainat voi palauttaa mihin tahansa PIKI-kirjastoon. Muun muassa pääkirjasto Metsoon ja Sampolan kirjastoon pääsee Härmälästä helposti bussilla. Myös Pirkkalassa avautuu uusi Nuolialan kirjasto elokuussa. Lisäksi Tampereen kirjastoautojen selvittävät mahdollisuutta tarjota korvaavaa palvelua alueella remontin aikana. Suunnitelmat tarkentuvat elokuun alkuun mennessä.

Härmälän kirjaston palautusluukku on remontin ajan pois käytöstä. Härmälän kirjaston kokoelma ei näy PIKI-verkkokirjastossa 9.8. alkaen, eikä Härmälässä olevaan aineistoon voi tehdä varauksia. Härmälän kirjastosta lainassa olevaa aineistoa voi kuitenkin uusia verkkokirjastossa normaalisti.

Varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu Härmälän kirjasto ja jotka saapuvat 1.8. jälkeen, siirtyvät noudettavaksi Sampolan kirjastoon. Asiakas voi vaihtaa saapuvan varauksen noutopaikan PIKI-verkkokirjaston Omat tiedot -kohdassa.


Aukioloajat

Huom! Mikäli kirjaston aukiolotiedot eivät näy Internet Explorer -selaimella, vaihda toiseen selaimeen tai tarkista aukiolot Ulkoinen linkkiKirjastohakemistosta.

Muualla verkossa

Facebook

Yhteystiedot

Härmälän kirjasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 7812
Härmälän koulu
33900 Tampere

Langaton verkko

Palautusluukku

Koirien kanssa asiointi
Lyhyt asiointi hyvin käyttäytyvän koiran kanssa sallittu. Omistajan on huolehdittava, ettei koira pääse muiden asiakkaiden luo.

Huom!
Härmälän kirjastossa liikuntaesteisen asiointi on vaikeaa lukuisten portaiden vuoksi


  • Wc
  • Avustavat koirat

Kirjastonjohtaja
Ritva-Liisa Kauppinen
puhelin 040 800 7812
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/harmalankirjasto