Siirry sisältöön

Osallistu PeltsuMultsussa

Asukasraati alueen kehittämisestä kiinnostuneille

Asukasraati on alueen aktiivisesta kehittämisestä kiinnostuneiden ihmisten joukko, jotka saavat ensimmäisenä kutsuja asukastapaamisiin Peltolammin ja Multisillan alueilla. Asukasraatiin on jatkuva ilmoittautuminen. Asukasraadissa mukana oleminen ei edellytä osallistumista.

Lisätietoja:
Projektisuunnittelija
Sini Lempinen
puhelin 041 730 8186
sähköposti [email protected]

Taloyhtiöfoorumi taloyhtiöiden tiedonvaihtoon

Taloyhtiöfoorumissa perehdytään muun muassa taloyhtiöiden energiatehokkuuteen, korjauksiin ja yhteisiin hankintoihin. Peltolammin ja Multisillan alueilla toimivan taloyhtiöfoorumin tarkoituksena on tiedon- ja kokemustenvaihto alueen taloyhtiöiden kesken.

Lisätietoja: Ekokumppanit Oy alueellinen energianeuvoja
Silva Vuopponen
puhelin 044 431 4202
sähköposti [email protected]

Tampereen yliopiston tutkijat kutsuvat Multisillan ja Peltolammin asukkaita tutkimukseen

Haluamme kuulla juuri sinun ajatuksiasi alueesta. Millaista arki on? Mitä haluaisit muuttaa alueella? Mikä saa sinut viihtymään? Meitä kiinnostavat multisiltalaisten ja peltolammilaisten kokemukset hyvinvoinnistaan, omasta alueestaan ja sen muutoksesta. Pyrkimyksenämme on tavoittaa myös asukkaita, joille tutkimus ja kaupunkikehittäminen tuntuvat vieraalta. Tämän vuoksi tutkimusta tehdään kohtaamalla ihmisiä heidän arjessaan. Tavoitteenamme on löytää keinoja ja toimintamalleja asukkaiden hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamiseksi sekä ympäristöllisen ja sosiaalisen kestävyyden edistämiseksi alueella.

Tutkimusta johtaa sosiaalipolitiikan professori Liisa Häikiö ja se on osa Ympäristöministeriön Lähiöohjelmaa. Tutkimukseen voi osallistua monin eri tavoin. Järjestämme muun muassa haastatteluita sekä asukaskävelyitä.


Lisätietoja:
Antti Wallin
puhelin 050 4377474
sähköposti [email protected]