Siirry sisältöön

Kaukajärven KaVeri

Kaukajärven lähitori on nimeltään Kaukajärven KaVeri. Lähitorin toiminta keskittyy alueella neljään paikkaan: kirjastoon, vapaa-aikataloon, Haiharaan ja Kaukaharjukeskukseen.

Toiminta koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista ja ihmisten tapaamisista. Tarjolla on myös maksutonta ohjausta ja neuvontaa. Toiminta ja palvelut ovat kaikille avoimia ja ne ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Voit myös ideoida itse erilaista toimintaa ja kysyä sopivaa tilaa kokoontumiselle.

Kirjasto

Kaukajärven kirjasto palvelee kaikenikäisiä asukkaita. Tilat sopivat myös liikuntaesteisille.

  • Perhepalvelujen palveluohjaaja on tavattavissa keskiviikkona 4.9., perjantaina 4.10., tiistaina 12.11. ja keskiviikkona 11.12. klo 13 - 16.
  • Avoin käsityökerho kokoontuu parillisen viikon keskiviikkona klo 14 - 16. Ota oma käsityö mukaan. Mukana järjestämässä Kaukajärven Martat ja Kaiku-hanke.
  • Alkaen 9.9.2019 HIP-kerho järjestää lapsille toimintaa kerran viikossa keskiviikkoisin klo 14.15-16.15, paikka vaihtelee toiminnan mukaan (joko koululla, kirjastolla, vapaa-aikatalolla tai niiden ympäristössä).

Vapaa-aikatalo

Kaukajärven vapaa-aikatalon kahviotilassa kokoontuu torstaisin klo 15 - 18 Perhevoimala, joka on lapsiperheille tarkoitettua avointa ja maksutonta toimintaa.

Alueen yhdistykset ja ryhmät voivat varata kahviotilaa kaikille avoimeen, maksuttomaan toimintaan ja kokoontumisiin.

Haihara

Haiharassa kaupungin kulttuuripalvelut ja alueen toimijat järjestävät ilmaisia konsertteja ja tapahtumia.

Kartanossa kokoontuu joogaryhmä. Kaukajärviseura järjestää talvikautena Haiharan Tallissa erilaisia Tallitapahtumia kuten yhdistysten luentoja ja tuolijumppaa.

Kaukaharjukeskus

Kaukaharjukeskuksessa toimii Itsehoito-piste (ITE-piste) sekä sairaanhoitajan ja sosiaaliohjaajan maksuton vastaanotto ilman ajanvarausta. Ohjelmasta löytyy myös ilmaisia jumppatuokioita ja keskusteluryhmiä.

Korttelikerhot

Kaukajärvellä toimii lukuisia korttelikerhoja, joita vetää TampereMissio Palvelut Oy. Ohjelmassa on mm. kävelyryhmä, ukkokerho, digiohjaus ja kirjallisuuspiiri.

Varattavat tilat

Lähitorin kehittäminen

Kaukajärven verkostomaisen lähitorin toimintaa kehitetään ydinryhmässä, johon kuuluu sekä kaupungin että alueen toimijoita. Ryhmä täsmentää toimintaideat ja rakentaa kokeilujen kautta Kaukajärvelle sopivan lähitorimallin. Lisätietoja lähitorityöryhmästä saat aluekoordinaattori Aija Karttuselta.

Tule juttusille! Aluekoordinaattori on alueensa oma yhteyshenkilö. Haluatko antaa palautetta asuinalueestasi tai kysyä jotakin? Mikä on hyvin? Mikä kaipaa muutosta?
Aluekoordinaattori Aija Karttunen on tavattavissa Kaukajärven kirjastossa (Käätykatu 6) kahden viikon välein torstaisin klo 16 - 18.

Aluekoordinaattori (kaakko ja etelä)
Aija Karttunen
puhelin 040 801 6910
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/kaukajarvenkaveri