Siirry sisältöön

Kaukajärven KaVeri

Kaukajärven lähitori on nimeltään Kaukajärven KaVeri. Lähitorin toiminta keskittyy alueella neljään paikkaan: kirjastoon, vapaa-aikataloon, Haiharaan ja Kaukaharjukeskukseen.

Toiminta koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista ja ihmisten tapaamisista. Tarjolla on myös maksutonta ohjausta ja neuvontaa. Toiminta ja palvelut ovat kaikille avoimia ja ne ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Voit myös ideoida itse erilaista toimintaa ja kysyä sopivaa tilaa kokoontumiselle.

Kirjasto

Kaukajärven kirjasto palvelee kaikenikäisiä asukkaita. Tilat sopivat myös liikuntaesteisille.

Vapaa-aikatalo

Alueen yhdistykset ja ryhmät voivat varata kahviotilaa kaikille avoimeen, maksuttomaan toimintaan ja kokoontumisiin.

Haihara

Haiharassa kaupunkikulttuuriyksikkö ja alueen toimijat järjestävät ilmaisia konsertteja ja tapahtumia.

Kaukaharjukeskus

Kaukaharjukeskuksessa toimii Itsehoito-piste (ITE-piste) sekä sairaanhoitajan ja sosiaaliohjaajan maksuton vastaanotto ilman ajanvarausta.

Korttelikerhot

Kaukajärvellä toimii lukuisia korttelikerhoja, joita vetää TampereMissio. Ohjelmassa on mm. kävelyryhmä, ukkokerho, digiohjaus ja kirjallisuuspiiri.

Varattavat tilat

Lähitorin kehittäminen

Kaukajärven verkostomaisen lähitorin toimintaa kehitetään ydinryhmässä, johon kuuluu sekä kaupungin että alueen toimijoita. Ryhmä täsmentää toimintaideat ja rakentaa kokeilujen kautta Kaukajärvelle sopivan lähitorimallin. Lisätietoja lähitorityöryhmästä saat aluekoordinaattori Aija Karttuselta.

Ota yhteyttä! Aluekoordinaattori on alueensa oma yhteyshenkilö. Haluatko antaa palautetta asuinalueestasi tai kysyä jotakin? Mikä on hyvin? Mikä kaipaa muutosta?

Aluekoordinaattori (kaakko ja etelä)
Aija Karttunen
puhelin 040 801 6910
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/kaukajarvenkaveri