Siirry sisältöön

Teknisen luovuuden palkinto

Tampereen kaupunki on palkinnut teknistä luovuutta vuodesta 1981 lähtien. Palkinnolla kaupunki haluaa tuoda esiin luovuuden ja innovaatioiden tärkeyttä Tampereen elinkeinoelämälle.

Tekninen luovuus voidaan käsittää ominaisuutena, joka kattaa laajasti erilaiset tekniikan- ja teknologian alat. Kehitetty sovellus voi olla tekninen laite tai esimerkiksi immateriaalisempi tietojärjestelmä, kunhan sitä leimaa jokin omaperäinen tai luova piirre, joka tekee siitä merkittävän omalla alallaan.

Toimikunta etsii ehdokasta, joka on tamperelainen henkilö tai tamperelainen työryhmä (ei yritys). Myös itseään on mahdollista ehdottaa, eikä tämä vaikuta arviointiprosessiin.

Palkitsemistoimikunta huomioi arviossaan innovaation kaupallisen menestyksen tai tulevaisuuden kaupallisen potentiaalin. Palkintoa ei ole tarkoitettu tieteellisen työn tukemiseen. Kuvaile innovaatiota mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja yleistajuisesti, niin että toimikunnan on mahdollista ymmärtää innovaation käyttötarkoitus. Liitä ehdotukseen myös innovaatiota havainnollistavaa materiaalia kuten esimerkiksi videoita, valokuvia, esitteitä ja linkkejä.

Palkintosumma on 5 000 euroa ja se jaetaan Tampere Smart City Week 2021 yhteydessä.

Ehdotukset vuoden 2020 palkinnon saajaksi tulee toimittaa 12.10. - 8.11.2020 välisenä aikana.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi voi tehdä alla olevien linkkien kautta e-lomakkeella suomeksi tai englanniksi.

Lisätietoja

Suunnittelija
Tatjaana Julin
puhelin 0400 297 956
sähköposti [email protected]