Siirry sisältöön

Teknisen luovuuden palkinto

Tampereen kaupunki on palkinnut teknistä luovuutta vuodesta 1981 lähtien. Palkinnolla kaupunki haluaa tuoda esiin luovuuden ja innovaatioiden tärkeyttä Tampereen elinkeinoelämälle.

Tekninen luovuus voidaan käsittää ominaisuutena, joka kattaa laajasti erilaiset tekniikan- ja teknologian alat. Kehitetty sovellus voi olla tekninen laite tai esimerkiksi immateriaalisempi tietojärjestelmä, kunhan sitä leimaa jokin omaperäinen tai luova piirre, joka tekee siitä merkittävän omalla alallaan.

Toimikunta etsii ehdokasta, joka on tamperelainen henkilö tai tamperelainen työryhmä (ei yritys). Myös itseään on mahdollista ehdottaa, eikä tämä vaikuta arviointiprosessiin.

Palkitsemistoimikunta huomioi arviossaan innovaation kaupallisen menestyksen tai tulevaisuuden kaupallisen potentiaalin. Palkintoa ei ole tarkoitettu tieteellisen työn tukemiseen.

Palkintosumma on 5000 euroa ja se jaetaan Tampere Smart City Weekin yhteydessä järjestettävällä Tampereen kaupungin juhlavastaanotolla Raatihuoneella 11.10.

Palkintosumman lisäksi voittajalle tarjotaan mahdollisuus kahden hengen, kahden päivän rollup -paikkaan Tampere-talolla järjestettävässä Mindtrek-konferenssissa.

Ehdotukset vuoden 2018 palkinnon saajaksi tulee toimittaa viimeistään maanantaina 17.9.2018.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi voi tehdä alla olevan linkin kautta e-lomakkeella.

Lisätietoja

Minna Merikoski
puhelin 040 841 6917
sähköposti [email protected]