Ehdit vielä antamaan palautetta katujen talvikunnossapidosta

Talvikunnossapitokysely on avoinna vielä 19.5.2024 saakka. Anna arvosana kaupungille siitä, kuinka se onnistui talvikunnossapidossa. Aurattiinko ja hiekoitettiinko väylät riittävän ripeästi? Kysely on avoinna myös englanniksi.

Anna arvosana 0–5  valitsemasi alueen väylien laatutasosta ja toimenpideajoista  eli siitä, kuinka nopeasti väylät saadaan kuljettavaan kuntoon.   Kyselyssä voi antaa myös vapaamuotoista palautetta ja kertoa, missä asioissa on eniten kehitettävää.  Myös sepelinkeruu kuuluu talvikunnossapitotehtäviin, ja siitä voi antaa vapaamuotoista palautetta.

Kyselyyn vastaa nopeasti ja kyselyn lopussa on lomake, jolla voit halutessasi osallistua lahjakorttien arvontaan.

Kysely järjestetään vuosittain, ja tuloksia hyödynnetään talvikunnossapidon laadun seurannassa ja parantamisessa.   

***

Uutista päivitetty 8.5.2024. Kyselyaikaa jatkettiin viikolla, eli se on avoinna 19.5.2024 saakka.

Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa