Siirry sisältöön

International House Tampere on valmis tarjoamaan apua

Julkaistu 4.11.2021 9.48

Yrityskoordinaattori Jani Tamminen International House Tampereesta kertoo missiostaan auttaa paikallisia yrityksiä, joilla on halukkuutta sopivien kansainvälisten osaajien löytämiseen ja kansainvälisiin rekrytointeihin.

International House Tampere on täällä tukeakseen paikallisia työnantajia heidän rekrytoidessaan kansainvälisiä osaajia sekä paikallisesti että ulkomailla. “Pyrimme olemaan se taho, johon olla yhteydessä ja jolta saada apua kansainvälisiä rekrytointeja koskevissa kysymyksissä, tarvitsettepa tietoa taloudellisesta tuesta, asiantuntijan löytymisestä, apua työlupa-asioissa tai neuvoja työntekijöiden kotoutumisessa. Kokoamme nämä palvelut ja tiedot yhden katon alle saadaksemme prosessista sujuvan ja näin tärkeät tiedot ja neuvot välittyvät työnantajalle nopeammin."

Autamme yritystä ensiaskeleissa kohti kansainvälistä rekrytointia

International House Tampereen tavoitteena on tehdä kansainvälisiin rekrytointeihin tarvittavista palveluista ja tiedoista näkyviä, tutumpia ja vaivattomampia. “Monilla tahoilla Suomessa tehdään nyt paljon työtä erilaisten palveluiden kehittämiseksi yrityksille, jotka kamppailevat näiden kysymysten kanssa, onpa kyseessä kansainvälisten resurssien värväys paikallisesti tai ulkomailta, tarve kouluttaa henkilöstöä, tarjota kielikoulutusta tai auttaa oman työntekijän kotoutumisessa. Rekrytointiprosessin kaikki vaiheet otetaan huomioon."

Palvelumme on yksilöllistä ja perustuu yrityksen tarpeisiin

Kuten Jani kuvaa, International House Tampereen antama tuki on erittäin yksilöllistä ja perustuu yrityksen senhetkisiin tarpeisiin. “Olen itsekin saanut todeta, että yritysten tarpeet vaihtelevat ihan laidasta laitaan. Koskaan en tiedä, minne päädyn soittamaan ratkoessani jotakin “mysteeriä" ja asiakkaan tapausta." International House Tampere kykenee joustavasti auttamaan ja tukemaan paikallisia yrityksiä näiden kansainvälisellä polulla.

“Nähdyksi ja kuulluksi tuleminen – näin saadaan aikaan muutos."

Jani korostaa, että yrityksen tarve on etusijalla. “Jos yrityksellä on esimerkiksi vaikeuksia löytää pätevä työntekijä eikä se ole saanut riittävästi hakemuksia sopivan osuman löytämiseksi, tarjoamme heille apuamme selvittäen tiedossamme olevia, työnantajalle ja tilanteeseen sopivia rekrytointikanavia. Usein käy niin, ettei yritykselle edes ole tullut mieleen etsiskellä kansainvälisiä työnhakijoita Suomen rajojen sisältä tai ulkopuolelta." Laajentaakseen palveluitaan ja lisätäkseen tietämystä tarjolla olevista erityisen pätevistä työnhakijoista International House Tampere ylläpitää Talent CV Gallery -galleriaa, maksutonta verkkosivustoa, jolta työnantajat voivat hakea sopivia työntekijöitä kansainvälisten, jo Suomessa asuvien tekijöiden joukosta.

International Tampere sijaitsee Rautatienkatu 10:ssä

International House Tampere avasi virallisesti ovensa avajaisten merkeissä lokakuussa, ja on valmiina vastaanottamaan vieraita. “Odotin itse innolla päivää, jolloin virallisesti ovemme avautuivat. International House Tampere sijaitsee osoitteessa Rautatienkatu 10, 33100 Tampere. Emme ole enää pelkkä idea, nettisivusto tai LinkedIn -ryhmä. Nyt käytössä on fyysinen paikka, joka toivottaa teidät tervetulleiksi käyttämään palveluitamme ja viemään asioitanne eteenpäin. Tervetuloa International House Tampereeseen."

Katso International House Tampere työnantajalle -video International Tampere YouTube-kanavalla alla olevasta linkistä.

International House Tampere
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 2769

Palvelu ajanvarauksella:
ma-pe klo 9.00–16.00
Rautatienkatu 10, 1. kerros
33100 TampereTeksti Adéla Nováková

Kuvat Laura Happo