Siirry sisältöön

Puutarhakadun Nuorten talolla tietoiskuja työllisyysasioista touko–kesäkuussa

Julkaistu 2.5.2017 16.06

Työllisyyspalvelut jalkautuvat Nuorten talolle touko–kesäkuussa. Puutarhakatu 2:ssa pidetään tällöin tietoiskuja joka keskiviikko klo 12-15. Sama teema toistuu kahtena peräkkäisenä keskiviikkona. Maksuttomat tilaisuudet on suunnattu alle 30-vuotiaille tamperelaisille. Kaikki päivät ja teemat löydät alta.

Paikka: Nuorten talo, Puutarhakatu 2
Aika: keskiviikkoisin klo 12–15

3.5. ja 10.5. aiheena on Miten löytäisin oman alani? Tule kuulemaan, mitä palveluita on käytettävissä, mikä on työkokeilu ja miten omasta osaamisesta voi kertoa muille.

17.5. ja 24.5. aiheena on Miten löytäisin työpaikan? Osallistu CV-pajaan ja nappaa vinkit työnhakuun. Kuulet myös, mitä on palkkatukityö ja miten siihen pääsee.

7.6. ja 14.6. aiheena on Ammatti, työ ja terveys. Saat tietoa, millaisia terveysvaatimuksia koulutukseen tai työhön liittyy. Löydät keinoja jännittämisen helpottamiseksi ja kuulet vastauksen, mitä on kuntouttava työtoiminta.

21.6. ja 28.6. aiheena on Jäin ilman opiskelupaikkaa, mitä nyt? Saat tietoa syksyllä alkavista opiskelumahdollisuuksista sekä palveluista, ja opit työkokeilusta ja oman osaamisen tunnistamisesta.

Paikalla on aina myös Tampereen seudun ammattiopiston TreduNavi-hakupalvelun edustaja, joka neuvoo mm. ammattiopistoon hakeutumisessa.

Samaan aikaan on avoinna myös Ohjaamo Tampere, joka on alle 30-vuotiaiden nuorten neuvontapiste: voit kysyä apua ja opastusta työhön, koulutukseen, toimeentuloon, asumiseen ja arjen hallintaan liittyvissä kysymyksissä tai vinkkejä harrastus- ja ryhmätoimintamahdollisuuksista Tampereella.


Teksti Anna Vilhula