Siirry sisältöön

Kaupungin kesätyöpaikat haussa 24.1.–20.2.2022

Julkaistu 24.1.2022 9.33

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa 24.1.2022. Kaupunki etsii kesätyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin eri palveluihin ja toimintoihin. Kesätyöpaikkoja haetaan Kuntarekryn kautta.

Amurin työläismuseokorttelin vehreällä sisäpihalla puun takaa pilkistää puisia rakennuksia.
 

Ensi kesäksi on tarjolla yhteensä 760 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa. Suurin osa kesätyöpaikoista on sosiaali- ja terveyspalveluissa. Lisäksi paikkoja löytyy teknisiltä, kulttuurin ja hallinnon aloilta sekä varhaiskasvatuksesta.

Haettavana on vuosilomasijaisuuksia alan opiskelijoille ja ammattilaisille sekä harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Haettavina on myös tehtäviä, joihin ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta.

Kesätyöntekijöiden valinnat pyritään tekemään maaliskuun loppuun mennessä, ja tehtäviin valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Kaikille hakijoille lähetetään sähköpostiviestit hakuajan päätyttyä ja kun tehtävä on täytetty.

Kesätyöpaikkojen tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeet löytyvät Kuntarekrystä 24.1.2021 alkaen. Paikkoja voi etsiä hakusanoilla "kesätyö" ja "tampere".

Tampereen kaupunki tukee nuorten kesätyöllistymistä monin tavoin.

- Tamperelaisille 15–17-vuotiaille nuorille tarjotaan 200 kahden viikon mittaista "Kunta-alan tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelupaikkaa, joita on muun muassa ikäihmisten palveluissa, varhaiskasvatuksessa, liikuntapalveluissa ja hallinnon tehtävissä. Paikat ovat haussa 24.1.–20.2. Kuntarekryssä, ja ne pyritään täyttämään maaliskuun loppuun mennessä. Kaikille hakijoille tiedotetaan valinnoista.

- Kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa omissa toiminnoissaan 70 kesätyöpaikkaa, jotka on tarkoitettu 15–17-vuotiaille tamperelaisille. Haku paikkoihin aukeaa maaliskuun aikana.

- Kaupungin työllisyyspalvelujen Kesäduuni 2022 -kampanja yhdistää 17–30-vuotiaat työnhakijat ja yritysten tarjoamat kesätyöpaikat. Haku paikkoihin tapahtuu Kesäduuni -kampanjan sivujen kautta.

- Kaupunki valmistelee nuorten kesätyösetelin pilotointia kesälle 2022.

Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa.

Lisätietoa kesätyönhausta ja opastusta hakemuksen täyttämiseen antaa rekrytointipalvelut: rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi.


Lisätietoja

Henkilöstöjohtaja
Niina Pietikäinen
puhelin 040 707 9147
sähköposti [email protected]


Teksti Ilona Satola ja Tuuli Oinonen

Kuvat Laura Vanzo, Visit Tampere