Siirry sisältöön

Tule mukaan talkoisiin Peltolammi-Pärrinkoski-luonnonsuojelualueelle

Julkaistu 4.11.2021 14.42

Peltolammi-Pärrinkoski-luonnonsuojelualueella järjestetään talkoot ja mukaan kutsutaan kaikkia asiasta kiinnostuneita. Talkoissa parannetaan alueella olevia polkuja niin, että kulku ohjautuisi selkeästi tietyille reiteille. Luonnonsuojelualueen olosuhteita kohennetaan pitkospuilla ja polkujen hakettamisella. Tavoitteena on suojella herkkää luontoa ja vähentää maaston kulumista.

 

Talkoot on 16. marraskuuta kello 15–18. Kokoontuminen on Peltolammin uimarannan tuntumassa. Talkoista kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan 15.11. mennessä sähköpostiin Jarno Koskiselle (jarno.koskinen(at)tampere.fi). Talkoolaisia vinkataan pukemaan päälle likaa kestävät työvaatteet, retkeilyjalkineet tai kumisaappaat, ja myös otsalamppu on tarpeen tähän vuodenaikaan. Talkoiden lomassa on tarjoilua.

Tamperelaiset valitsivat Peltolammi-Pärrinkoski-luonnonsuojelualueen kaupungin osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä yhdeksi eteläisen alueen kehittämiskohteeksi. Ulkoilureittejä parannetaan 20 000 eurolla.

Talkoot on osa Tehdään yhdessä PeltsuMultsua -tapahtumia. Peltolammi ja Multisilta ovat mukana ympäristöministeriön koordinoimassa lähiöohjelmassa vuosina 2020–2022, jonka tavoitteina ovat hyvinvoivat ja vetovoimaiset lähiöt.


Lisätietoja

Ilmoittautuminen talkoisiin ja tarkemmat ohjeet 15.11. mennessä:
Aluekoordinaattori (etelä)
Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Tampereen me-taloTeksti Raija Lindell

Kuvat Juho Kytömäki