Siirry sisältöön

Tampereen Joulutorin esiintyjähaku on käynnissä

Julkaistu 18.10.2021 15.18

Tampereen Joulutorista nautitaan jälleen Keskustorilla 4.-22. joulukuuta 2021. Käsityöläisten myyntikojujen läheisyyteen nousee tunnelmallinen ohjelmalava, jonne Joulutori kutsuu nyt vapaaehtoisryhmiä esiintymään ja tuomaan tapahtumaan jouluista tunnelmaa.

Joulutori
 

Kuorojen, tanssiryhmien, performanssien ja lasten joulunäytelmien esittäjien on taas mahdollista ilmoittautua Joulutorin ohjelmalavalle tuomaan joulun mieltä ja iloa torin vierailijoille. Jouluista ohjelmaa toteuttamaan etsitään esimerkiksi laulajia, harrastekuoroja, tiernapoikia ja esiintyviä taitelijoita ikään katsomatta.

Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen sanoo, että viime vuoden tauon jälkeen on taas hienoa nähdä Joulutorin lavalla aitoja ja ainutlaatuisia esityksiä turvallisesti ulkoilmassa.

– Uskon, että kaikki olemme kaivanneet elävän esityksen luomaa tunnelmaa. Ohjelmalavamme ja laadukas tekniikka ovat valmiina. Kaikki ryhmät tai yksittäiset esiintyjät, joilla on hieman esiintymiskokemusta, ovat tervetulleita esiintymään meille. Päiväkotiryhmät ja koululuokat ovat erittäin toivottuja. Heille tarjotaan esiintymisen jälkeen piparit ja glögit Joulutorin ravintolassa, Rami Lehtinen sanoo.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään täyttämään ilmoittautumislomake Joulutorin kotisivuilla Ulkoinen linkkihttps://tampereenjoulutori.fi/esiintyjaksi/ tai ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Joulutorin aikatauluja ja ohjelmia:

Joulutorin etkot 27.11–3.12. – Ravintolat ja useat mökit jo avoinna.
Tampereen joulun avaus 28.11. – Perinteinen paraati ja kuusen valojen sytyttäminen
Joulutorin avajaiset 4.12. – Ohjelmallinen avaustapahtuma klo 17.00
Joulutorin Lasten Päivä 12.12. – Ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille klo 10-14

Lisätiedot

Joulutorin tuottaja
Rami Lehtinen
Puh. 0500 523 232
rami.lehtinen(at)tampereenjoulutori.fi


Teksti Aila Rajamäki