Siirry sisältöön

Tampere turvaa joulunajan sosiaali- ja terveyspalvelut

Julkaistu 21.12.2020 9.05

Tampereen kaupunki haluaa varmistaa, että tamperelaiset ja orivesiläiset saavat tarvitsemansa välttämättömät sosiaali- ja terveyspalvelut joulunaikanakin koronaviruspandemiasta huolimatta.

Akuuttiin resurssipulaan on saatu ratkaisuja tähän asti muun muassa sisäisillä tehtäväjärjestelyillä ja vuokratyövoiman hyödyntämisellä oman henkilöstön tukena. Joulun pyhien ajaksi on lisäksi neuvoteltu paikallisesti hälytysrahan korottamisesta ja lisäkorvauksista vuoronvaihtamisiin tai -muutoksiin liittyen. Myös muita ratkaisuja haetaan niin akuuttiin tilanteeseen Rauhaniemen sairaalassa kuin laajemminkin varautumisen näkökulmasta.

Kaupunki huomioi lisäksi pandemiavastaanotolla tai koronatartunnan saaneiden kanssa työskennelleet kertapalkkioilla työolosuhteen kestosta riippuen.

Hälytysrahan korotus, lisäkorvaukset ja kertapalkkiot koskevat Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen henkilöstöä.

***
Tiedotetta päivitetty 21.12.2020: Korjattu tiedotteessa käytetty
kertakompensaatio-termi kertapalkkioksi. Tarkennettu, että hälytysrahan korotus, lisäkorvaukset ja kertapalkkiot koskevat Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen henkilöstöä.


Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja
Taru Kuosmanen
puhelin 040 704 7337
sähköposti [email protected]