Siirry sisältöön

Liikuntapalvelujen toiminta 13.4. asti

Julkaistu 17.3.2020 14.58

Hallituksen ohjeistuksen mukaisesti kaikki liikuntatilat ja -paikat pidetään suljettuina 13.4. asti.

Sulkemisen johdosta myös urheiluseurojen ja muiden liikuntapaikkojen käyttäjien toiminta on keskeytynyt tiloissamme. Liikuntatilojen sulku koskee niin huippu-urheilijoita kuin muitakin eri tasoisia urheilijoita ja liikkujia. Liikuntavälineiden käyttö on myös hygieniasyistä kielletty. Kaikki käyttövuorot on peruttu liikuntapalvelujen toimesta 13.3. lähtien, eikä tilojen käyttöä laskuteta tästä päivästä eteenpäin.

Retkeily ja luontoliikunta ovat hyviä vaihtoehtoja saada mielenvirkistystä ja hyvinvointia tänä poikkeuksellisena ajanjaksona. Ulkoilureiteillä ja -alueilla liikkuessa on tärkeää noudattaa viranomaisten määräyksiä ja pitää riittävä turvaetäisyys muihin kulkijoihin. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan terveysviranomaisten antamat ohjeet ihmisjoukkojen välttämisestä, esimerkiksi laavuilla saattaa olla kymmeniä ihmisiä lähekkäin ja tällaisia tilanteita on syytä välttää koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Määräyksistä johtuen erittäin suosituksi osoittautuneen Kintulammin alueen laavut ovat suljettuina 13.4. saakka.

Kintulammin ja Kortejärven majat sekä Lamminpään ja Suolijärven ulkoilumajojen palvelut ovat suljettuja. Kaupin latu on käytössä niin kauan kuin luonnon olosuhteet vain sallivat, mutta Kaupin muut palvelut ovat suljettuja, kuten esim. pukuhuoneet ja wc-tilat. Myös ladulla on hyvä muistaa noudattaa viranomaisten määräyksiä muun muassa riittävästä turvaetäisyydestä.

Liikuntapalvelujen liikunnanohjaajat ovat aloittaneet virtuaalisten jumppahetkien valmistelun ja tulemme tiedottamaan niiden käyttöönotosta siinä vaiheessa, kun materiaalia on tarjolla.