Siirry sisältöön

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu 17.2.

Julkaistu 17.2.2020 8.53

Tampereen kaupunginvaltuuston esityslistalla on mm. suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi ajalle 2020-​2023. Suunnitelma on osa kaupungin strategiaa. Lisäksi valtuusto käsittelee muutoksia vuoden 2020 talousarvion investointeihin sekä lainan myöntämistä Kiinteistö Oy Tampereen Monitoimiareenalle. Verkosta kokousta voi seurata osoitteessa www.tampere.fi/suoralahetys .

Kaupunginvaltuusto kokouksessa
 

Valtuusto kokoontuu keskusvirastotalolla valtuustosalissa klo 17.00, Aleksis Kiven katu 14-16, 5. kerros. Kokousta voi tulla seuraamaan keskusvirastotalolle yleisölehterille tai sitä voi seurata suorana lähetyksenä netissä kaupungin verkkosivuilla. Kokousta voi myös kuunnella suorana Radio Moreenista taajuudella 98,4 MHz tai Radio Moreenin nettisivujen kautta.

Kokouksen kulkua voi seurata suorana myös Twitterissä aihetunnisteella #trevaltuusto. Kokouksesta twiittaa kaupungin viestintäyksikkö @Tamperelive-tilillä. Keskusteluun voi osallistua Twitterissä tai suoran lähetyksen yhteydessä olevalla lomakkeella netin kautta tai tekstiviestillä.

Suora lähetys

Ulkoinen linkkiRadio Moreeni


Lisätietoja

Viestintäjohtaja
Anna-Maria Maunu
puhelin 0400 734 058
sähköposti [email protected]


Teksti Anna-Maria Maunu