Siirry sisältöön

Ehdota Vuoden Aikuista

Julkaistu 30.8.2019 11.29

Nyt etsitään Vuoden aikuista, joka on toiminut esimerkillisesti ja tehnyt merkittävää työtä tamperelaisten lasten ja nuorten hyväksi. Tänä vuonna teemana on yhdenvertaisuus. Palkittavaa voi ehdottaa 6.10.2019 asti.

Palkinto voidaan myöntää henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle. Aiemmin on palkittu muun muassa varaisovanhemmat, tukihenkilö, lastensuojelun sijaisvanhempia ja liikunnan parissa toimivia. Viime vuonna palkittiin ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä ansiokkaasti kehittänyt ja toteuttanut vauvajengin vetäjä Piia Huhtajärvi. Vuoden aikuinen on palkittu Tampereella vuodesta 2007 lähtien.

Voit ehdottaa mielestäsi palkitsemisen arvoista henkilöä, ryhmää tai yhteisöä. Tee ehdotuksesi palkittavasta viimeistään 6.10.2019 osoitteessa Ulkoinen linkkihttps://palvelut2.tampere.fi/e3/lomakkeet/19124/lomake.html

Perustele ehdotuksesi hyvin eli kerro, miksi ehdotat palkittavaa ja millaista työtä ehdokkaasi on lasten ja nuorten hyväksi tehnyt. Vuoden teemana on tällä kerralla yhdenvertaisuus. Suositeltavaa siis on, että palkittavan työ liittyy teemaan. Yhdenvertaisuudella tarkoitetaan, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia riippumatta esimerkiksi heidän sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan, vakaumuksestaan, mielipiteestään, vammastaan, terveydentilastaan tai seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Tampereen kaupungin sivistys- ja kulttuurilautakunta päättää palkinnon saajan kokouksessaan 24.10.2019. Palkittava julkistetaan Lapsen oikeuksien päivän tapahtumassa 23.11.2019.


Lisätietoja

Lapsiasiamies
Tiia Heinäsuo
puhelin 050 411 2434
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki