Siirry sisältöön

Ilmoittaudu nyt Harrastavan iltapäivän harrastusryhmiin

Julkaistu 12.8.2019 9.43

Kiinnostaako musiikki, kuvataide, parkour tai koodaus? Nyt kannattaa tutustua koululaisten Harrastavan iltapäivän harrastusryhmien laajaan kerhotarjontaan. Ilmoittautuminen harrastusryhmiin on alkanut ja päättyy sunnuntaina 25.8.2019.

Harrastavan iltapäivän (HIP) ryhmät on tarkoitettu kaikille Tampereen kaupungin perusopetuksen 3.–9. -luokkien oppilaille ja niille 1.-2. luokkien oppilaille, jotka eivät osallistu koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Tampereen kaupungin nettisivuilla osoitteessa www.tampere.fi/hip , jossa voi tutustua myös harrastusryhmien tarjontaan.

Harrastavan iltapäivän ryhmät käynnistyvät viikolla 37.

Harrastusryhmiin voi osallistua omalla koululla, samaan koulupolkuun kuuluvilla naapurikouluilla ja koulujen lähellä olevilla liikuntapaikoilla.

Erilaisten liikuntaryhmien lisäksi valittavana on runsaasti muitakin mielenkiintoisia harrastuksia, muun muassa robotiikkaa, parkouria, koodausta, musiikkia, erilaisia kädentaitoja, valokuvausta, draamaa ja kuvataidetta.

Harrastavan iltapäivän harrastustoiminta on maksutonta, ja sitä järjestetään kaikilla Tampereen kaupungin peruskoululuilla. Harrastusryhmiä ohjaa osaava joukko eri alojen ammattilaisia. Mukana on järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä ja eri taiteenalojen yksityisiä oppilaitoksia.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan kouluilta.


Lisätietoja

Erikoissuunnittelija
Sannamaria Ahola
puhelin 044 431 4344
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen