Siirry sisältöön

Osallistu tutkimukseen, jossa selvitetään tamperelaisten arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia

Julkaistu 19.6.2019 9.58

Tamperelaisten hyvinvointikokemuksia kartoitetaan tutkimuksessa, jossa selvitetään asukkaiden tyytyväisyyden, arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia niin työssä kuin muussakin elämässä. Osallistu tutkimukseen ja kerro missä tilanteissa olet kokenut arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia tai missä niitä on mielestäsi loukattu tai ohitettu.

 

– Tampereesta halutaan tehdä paikka, jossa asukkaiden kokemukset jokapäiväisestä elämästä ovat myönteisiä. On tärkeää, että saamme tällaista tutkimustietoa avuksi kaupungin kehittämistyöhön, sanoo kehittämispäällikkö Sanni Pöntinen Tampereen kaupungilta.

Tutkimuksen toteuttaa Itä-Suomen yliopisto, joka tekee tamperelaisten merkityksellisyyden kokemuksesta tutkimusartikkelin ja tuottaa syksyn aikana aineistoa myös Tampereen kaupungin käyttöön. Alustavia tuloksia on saatavilla heti kun vastausaika on päättynyt.

Tutkimukseen voi osallistua linkin kautta. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia. Vastausaikaa on elokuun loppuun saakka. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja raportoidaan niin, ettei yksittäinen vastaaja ole niistä tunnistettavissa.

Lisätietoja:
Tampereen kaupunki
Kehittämispäällikkö
Sanni Pöntinen
sähköposti sanni.pontinen(at)tampere.fi

Itä-Suomen yliopisto
Apulaisprofessori
Arto O. Salonen
sähköposti arto.salonen(at)uef.fi


Teksti Raija Lindell

Kuvat Elina Pynnönen