Siirry sisältöön

Etsijät -Teemu Luodon ja Jukka Tuomisen yhteisnäyttely Haiharan taidekeskuksessa

Julkaistu 8.5.2019 15.46

Haiharan taidekeskuksen Talli-rakennuksessa toukokuussa mielenkiintoinen keramiikkaa ja maalauksia yhdistävä etsijät -yhteisnäyttely.

 

Näyttelyssä ovat rinnakkain esillä Teemu Luodon keraamiset kasvonaamiot ja eläinveistokset sekä Jukka Tuomisen maalaukset. Teoksista löytyy tarinoita ja rosoisuutta ja koko näyttelystä muodostuukin ripustuksen kautta hallittu tilateos jossa luonto on erittäin voimakkaasti läsnä. Tarina menneisyydestä, tästä hetkestä kuin tulevaisuudesta.

Tässä näyttelyssä on esillä erilaisia tekniikoita taiteen tekemiseen. Teemu Luodon keramiikkaveistoksissa ovat pohjana vanhat kuolinnaamio tekniikat, käsin rakentamisen lisäksi. Jukka Tuominen maalaa akryylillä sekä öljyllä, pääsääntöisesti kankaalle. Jukalle ominaista on graafisuus sekä erilaiset pinnat. Molempien teoksista löytyy aiheita luonnosta ja ihmisestä. Hetkiä ja tunnelmia, etsimistä ja löytämistä.

Näyttelyn aikana taiteilijat järjestävät myös työpajan, jossa opitaan maalauksen ja taidekeramiikan perusteita. Työpajan ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Haiharan taidekeskus, Talli
Haiharankatu 30, 33710 Tampere

Avoinna 11.5.-2.6.
ti-su klo 12-18

Lisätietoa taiteilijoista:
Teemu Luoto
Kuhmalahden Taidepappila
+358400268966
[email protected]
Facebook: kuhmalahden taidepappilan ystävät

Jukka Tuominen
+358458576567
[email protected]
Facebook: taidenavetta sekä jukka tuominen
Instagram: jukkatuominen3


Lisätietoja

Lisätietoja Haiharan taidekeskuksen näyttelytoiminnasta:
Koordinaattori
Karoliina Paappa
puhelin 044 481 1775
sähköposti [email protected]