Siirry sisältöön

Kevään uutuustapahtuma vie kaupunkilaiset harrastusten pariin

Julkaistu 6.5.2019 15.55

Lauantaina 11.5.2019 klo 12–16 Ratinan Stadionin alueen valloittaa 400 metriä harrastuksia -tapahtuma, joka esittelee laajasti harrastustarjontaa Tampereella. Tapahtumassa lapset, nuoret ja perheet pääsevät itse näkemään ja kokeilemaan sekä innostumaan uusien harrastusten pariin.

 

Harrastustoimijat ovat sankoin joukoin lähteneet mukaan tapahtuman ohjelmasisältöjen tuottamiseen, sillä mukana tapahtumassa on yli 80 erilaista toimijaa ja tutustumaan pääsee reilusti yli 100 erilaiseen harrastukseen. Luvassa on suurin harrastustapahtuma mitä on koskaan järjestetty Ratinan Stadionilla.

"400 metriä harrastuksia -tapahtuma ja tapahtumassa lanseerattava Harrastava Tampere - harrastusneuvontapalvelu ovat osa kaupungin toimenpiteitä harrastamisen edistämiseksi. Haluamme kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluissa niiden kautta tuoda lapsille, nuorille ja perheille tietoa monipuolisista harrastusmahdollisuuksista Tampereella ja kannustaa kaikkia harrastamaan, kertoo lastenkulttuurin koordinaattori Jenni Taipalus kulttuuripalveluista."

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.


Lisätietoja

Piritta Brusi
puhelin 040 096 2264
sähköposti [email protected]


Teksti Piritta Brusi