Siirry sisältöön

Haastattelijat hyvinvointikeskuksissa – kerro kokemuksesi ja kehittämisideasi, myös verkossa

Julkaistu 15.3.2019 11.23

Mikä on alueesi hyvinvointikeskuksessa hyvää? Puuttuuko sieltä jotain? Vai onko hyvinvointikeskus sinulle ihan uusi tuttavuus? Entä oletko tutustunut niissä uusiin ihmisiin? Tampereen kaupunki kysyy kuntalaisten kokemuksia hyvinvointikeskuksista sekä ideoita niiden kehittämiseen. Ideoita kerätään sekä verkkokyselyn että hyvinvointikeskuksissa kiertävien haastattelijoiden avulla.

Kysely löytyy verkosta osoitteesta tampere.fi/alueellisetpalvelut. Siihen voi vastata 31.3.2019 saakka.

Koilliskeskuksessa kauppareissulla voi piipahtaa vaikka kirjastossa.

Haastattelijoihin voi törmätä Hervanta Triossa, Koilliskeskuksessa, Lielahtikeskuksessa ja Tesoman hyvinvointikeskuksessa 18. - 23.3.2019. Haastattelijat ovat Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

– Alkutaipaleella olevia hyvinvointikeskuksia kehitetään jatkuvasti keskusten aluekoordinaattoreilta saatavan tiedon perusteella. Tämän lisäksi tarvitsemme laajempaa kokemustietoa ja ideoita, joita kerätään nyt haastattelun ja sähköisen kyselyn keinoin. Tampereen korkeakouluyhteisön kanssa suunniteltu ja toteutettava kokonaisuus tarjoaa opiskelijoille tarvittavaa hanketyöskentelyä. Se on myös yksi esimerkki monialaisesta yhteistyöstä, jota kehitetään Kampus-sote-hankkeessa, toteavat kehittämispäällikkö Mia Lumio sekä TAMKin terveysalan lehtorit Sari Himanen ja Tutta Tanttari yhdessä tuumin.

Kyselyn ja haastattelujen tuloksia käsitellään syksyllä alueverkostoissa. Alueverkostojen tapaamiset ovat avoimia ja niihin ovat tervetulleita kaikki alueen asukkaat ja toimijat.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki:
Kehittämispäällikkö
Mia Lumio
puhelin 040 658 6569
sähköposti [email protected]

Tampereen ammattikorkeakoulu:
lehtori, Kampus-sote-hanke
Sari Himanen
puhelin 050 373 2949
sähköposti [email protected]

Tampereen ammattikorkeakoulu:
lehtori, Kampus-sote-hanke
Tutta Tanttari
puhelin 040 661 2102
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala