Siirry sisältöön

Regina Saari Tampereen kaupungin työllisyysjohtajaksi

Julkaistu 3.12.2018 15.05

Tradenomi (ylempi AMK) Regina Saari on nimitetty 1.1.2019 alkaen Tampereen kaupungin työllisyyspalveluihin työllisyysjohtajan virkaan. Työllisyysjohtaja vastaa kaupungin työllisyyspalvelujen johtamisesta, toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisesta kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Tampereen kaupungin työllisyyspalveluissa tuotetaan tavoitteellisia, yksilöllisiä, työelämälähtöisiä sekä kumppanuuteen perustuvia työllisyyspalveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Työllisyyspalvelujen keskeisenä tavoitteena on turvata alueen työnantajien työvoiman saatavuus Tampereella ja kaupunkiseudulla sekä tarjota työnhakijoille tavoitteellisia ja yksilöllisiä työllisyyspalveluja.

Regina Saarella on monipuolinen, reilun 20 vuoden kokemus erilaisista työllisyydenhoidon johtamis-, esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Saari on työskennellyt Pirkanmaan työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisen kokeilun ohjelmajohtajana ja aiemmin muun muassa Pirkanmaan TE-toimiston ja Sastamalan TE- toimiston johtajana.

– Työllisyydenhoidon kenttä on parhaillaan lainsäädännön ja eri toimijoiden roolien osalta valtavassa muutoksessa. Työllisyyspalvelujen toimintaa organisoidaan uudelleen työllisyyskokeilun päättyessä: valmistaudumme maakuntauudistukseen ja välivuosiin ennen maakuntauudistusta, kertoo Regina Saari.

Työllisyysjohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä 14 henkilöä, joista kelpoisia oli 12. Työllisyyspalvelut ovat osa Tampereen kaupungin elinvoima- ja kilpailukykypalveluja.Työllisyysjohtaja 1.1.2019 Regina Saari

Lisätietoja

1.1.2019 alkaen työllisyysjohtaja
Tampereen kaupungin työllisyysjohtaja
Regina Saari
puhelin 050 346 9603
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell