Siirry sisältöön

Pormestari nimesi Hakametsän alueen kehittämistä ohjaavan työryhmän

Julkaistu 10.9.2018 12.24

Tampereen pormestari Lauri Lyly nimesi Hakametsän alueen kehittämistä ohjaavan työryhmän. Hakametsän jäähalli ja sitä ympäröivä alue vapautuvat laajalle käyttäjäkunnalle pääsarjan jääkiekon siirtyessä uudelle monitoimiareenalle. Tavoitteena on saada alueelle liikunnan, kilpaurheilun ja liikuntatutkimuksen kampus.

Hakametsän kehittämisen lähtökohtana on, että Hakametsän Sport Campus -alue voisi tulevaisuudessa tarjota nykyaikaiset ja monipuoliset puitteet liikunnan harrastajille, urheiluseuroille ja -järjestöille, huippu-urheilijoille, liikuntalääketieteelle sekä yhteistyökumppaneille. Alueen kehittämisellä halutaan parantaa merkittävästi liikunnan, urheilun ja tapahtumatoiminnan olosuhteita Tampereella. Hakametsän saavutettavuus tulevan ratikkareitin varrella on erinomainen.

Työryhmän puheenjohtajana on konsernijohtaja Juha Yli-Rajala, jäseninä kaupunginhallituksen varapuheenjohtajat Kalervo Kummola, Jaakko Mustakallio ja Atanas Aleksovksi, kaupunginhallituksen jäsen Minna Minkkinen, valtuutettu Jouni Ovaska sekä asiantuntijoina hankejohtaja TeroTenhunen, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari, liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja Pekka P. Paavola, asemakaavapäällikkö Elina Karppinen, kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, rakennuttamispäällikkö Milko Tietäväinen, hankekehityspäällikkö Juha Kaivonen, projektipäällikkö Markus Joonas ja Visit Tampereen operatiivinen johtaja Perttu Pesä.

Työryhmän tehtävänä on laatia alueen kehittämistä ohjaava loppuraportti vuoden 2020 joulukuuhun mennessä.


Lisätietoja

Sivistyspalvelujen johtaja
Lauri Savisaari
puhelin 040 801 6081
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki