Siirry sisältöön

Tampereen kaupunginvaltuuston syyskauden ensimmäinen kokous 20.8.

Julkaistu 17.8.2018 13.13

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 20.8. klo 17.00 alkaen valtuuston istuntosalissa keskusvirastotalossa, Aleksis Kiven katu 14-16 A. Esityslistalla on muutosesityksiä kuluvan vuoden talousarvioon. Muutoksia esitetään erityisesti sosiaali- ja terveyslautakunnan isojen ylitysten, kunta-alan palkkaratkaisun ja eräiden talousohjelman toimenpiteiden toteuttamisten vuoksi. Kaupunginhallitus päätti esityksistä kokouksessaan 6.8.2018.

Yleisö voi seurata valtuuston kokouksia yleisölehteriltä, suorina videolähetyksinä sekä kokouksen jälkeen julkaistavilta videotallenteilta. Valtuuston kokoukset ovat julkisia. Sisäänkäynti yleisölehterille on Aleksis Kiven katu 14-16 A. Suora lähetys valtuustosalista alkaa n. klo 16.45.

Kaupunginvaltuuston kokouksia voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Moreenin kanavalta radiosta taajuuksilta 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai internetistä.

Kokouksesta livetwiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twittertilillä @tamperelive. Käsittelyssä olevista aiheista voi keskustella kokouksen aikana Twitterissä liittämällä twiitteihin aihetunnisteen #trevaltuusto. Keskusteluun voi osallistua myös verkkolähetyksen yhteydessä olevalla verkkolomakkeella tai tekstiviesteillä.


Teksti Anna-Maria Maunu