Siirry sisältöön

Päivitetyt pyöräilykartat valmistuivat pyöräilyviikolle

Julkaistu 11.5.2018 10.06

Tampere - Pirkkala pyöräilykartasta sekä Tampereen keskustan pyörätiet ja parkit -kuvakartasta julkaistiin pyöräilyviikolla ( 5.-12.5.) vuoden 2018 painokset. Karttoja on jaossa pyöräilyviikon tapahtumissa, palvelupiste Frenckellissä (Frenckellinaukio 2 B) ja useissa pyöräliikkeissä. Tampere - Pirkkala pyöräilykarttaa on saatavilla myös Pirkkalan kunnan yhteispalvelupisteessä Koulutie 1:ssä.

Tampere Pirkkala -pyöräilykartta on nyt kätevästi aiempaa pienemmän kokoinen. Karttaan on päivitetty nykyinen ja rakenteilla oleva pyörätieverkosto, ja siihen on merkitty myös joukkoliikenteen liityntäpysäköintipaikat pyörille.

Tampere - Pirkkala -pyöräilykartan kääntöpuolelta löytyy kuvakartta Tampereen keskustan pyöräteistä ja pyöräpysäköintipaikoista. Lisänä on kartta ydinkeskustassa kesällä 2018 käytössä olevista työmaa-aikaisista pyöräilyreiteistä.

Tampereen keskustan pyörätiet ja -parkit -kuvakartta palvelee esimerkiksi matkailijoita, sillä kartasta löytyvät pyöräilyreitistön ja pyöräpysäköintipaikkojen lisäksi keskustan tärkeimmät matkailukohteet, esimerkiksi museot, näkötornit, puistot ja uimarannat.

Keskustaan lisätään pyöräilyopastusta

Tulevana kesänä keskustan pyöräreiteille sijoitetaan uusia opastauluja ja nykyisiä opasteita täydennetään uusilla kevyen liikenteen viitoilla. Opastus toteutetaan keskustan kautta kulkeville pyöräilyn pääreiteille. Opastaulut kertovat mihin kaupunginosaan tai naapurikuntaan pääreitti johtaa ja paljonko määränpäähän on matkaa. Keskustan merkittävimpiin kohteisiin kuten toreille, rautatieasemalle ja Särkänniemeen opastetaan viitoilla.

kuva: kohdat kartalla, joihin tulee kevyen liikenteen uusia opasteita ja joissa viitoitusta parannetaan
Karttaan on merkitty vihreällä kohdat, joihin tulee uudet opasteet ja punaisella kohdat, joissa opasteita parannetaan. Kartta avautuu klikkaamalla isommaksi.
kuva: kevyen liikenteen viittoja
Kevyen liikenteen viittoja

Lisätietoja

Asiakaspalvelu, Palvelupiste Frenckell
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5656 4400
avoinna ma - pe 9 - 16

Erikoissuunnittelija
Jarno Hietanen
puhelin +358408062343
sähköposti [email protected]

Liikenneinsinööri
Timo Seimelä
puhelin 040 758 2104


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen