Siirry sisältöön

Eronneille isille oma vertaistukiryhmä

Julkaistu 20.6.2017 15.10

Perheiden talossa alkaa syksyllä vertaistukiryhmä eronneille, etävanhempina toimiville isille. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa syys–lokakuun aikana maanantaista 4.9.2017 alkaen. Ilmoittaudu mukaan 14.8. mennessä.

Ryhmässä on tarkoituksena käydä keskustelua isyydestä, etävanhempana toimimisesta ja eron aiheuttamista tunteista ja isien tukemisesta terveydenhuollossa. Ryhmän avulla voi kokea, ettei ole yksin asioiden kanssa.

Ryhmässä käydään läpi jokaisen osallistujan erotarinaa ja isyyttä eron jälkeen. Ryhmän tarkoituksena on antaa isille työkaluja ja tukea etävanhemmuuteen vertaistukitoiminnan kautta. Jokainen määrittelee omat tavoitteensa, jotka käydään läpi ensimmäisellä kerralla. Ryhmässä toiminta on luottamuksellista.

Ryhmä on tarkoitettu alle 40-vuotiaille tamperelaisille isille. Tapaamiset pidetään Perheiden talossa (os. Itsenäisyydenkatu 21 B, 1. krs). Ryhmä on maksuton.

Ryhmä toteutetaan osana Tampereen ammattikorkeakoulun terveydenhoitajan koulutusohjelman opinnäytetyötä. Ryhmänohjaajina ovat terveydenhoitajaopiskelijat Lotta Jämiä ja Anniina Tenhunen.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Marianne Mäkelä
puhelin 040 806 4046
sähköposti [email protected]

31.7.2017 lähtien:
Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen