Siirry sisältöön

Tampereen kaupunginvaltuusto käsittelee raitiotien rakentamista 7.11.

Julkaistu 3.11.2016 14.22

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen maanantaina 7.11. Valtuuston käsiteltävänä on päätös siitä, rakennetaanko Tampereelle raitiotie. Asia jäi pöydälle edellisessä kokouksessa 24.10.

Raitiotievaunu talvisella Hämeenkadulla, Kuva: Ari Järvelä, Tampereen kaupunki/Havainnekuva ja kuvankäsittely IDIS Design Oy.
 

Pöydälle jätetty asia tulee seuraavaan käsittelyyn sellaisenaan. Valtuuston käsittelyssä on 7.11. siis edelleen kaupunginhallituksen ehdotus siitä, että raitiotie rakennetaan.

Valtuuston kokous alkaa klo 17.00. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Tampereen kaupungin nettisivuilla osoitteessa www.tampere.fi/suoralahetys

Kokousta voi seurata myös Twitterin avulla, kokouksesta livetwiittaa @tamperelive. Lähetyksen yhteydessä on kommenttiseinä. Keskusteluun voi osallistua sekä Twitterissä tunnisteella #trevaltuusto että kommenttiseinän yhteydessä olevan nettilomakkeen kautta tai tekstiviestein.

Radiosta kokousta voi kuunnella Radio Moreenin kanavalla taajuudella 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai internetistä Ulkoinen linkkiradio.uta.fi

Lisätietoa raitiotiehankeesta löytyy kaupungin verkkosivuilta.


Teksti Anna-Maria Maunu