Siirry sisältöön

Puistofiesta valtaa Hämeenpuiston suurempana kuin koskaan

Julkaistu 4.8.2016 14.00

Ilmainen koko perheen tapahtuma Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 14.8. klo 11 - 16. Tapahtuman yli 170 erilaista toimintapistettä täyttävät puiston musiikista, harrastuksista ja hauskanpidosta. Mukana on muun muassa etsintäkoira, paloauto, pomppulinna, munkkibussi, tiedeopetusta, miekkailua, ihmispyramideja ja kuplatörmäilyä. Hauskanpidon lisäksi tarjolla on paljon tietoa ja ideoita uusista harrastuksista.

Kuva: Väkeä Puistofiestassa
 

Tapahtuman kolmella ohjelmalavalla riittää tarjontaa kaikenikäisille. Päälavalla nähdään päivän aikana muun muassa Tuttiritari, Mansesteri, Tampereen Ukuleleorkesteri, Siiri ja Danny’s Bollywood Dance Crew. Pohjoislavalla Hämeenpuiston pohjoispäädyssä yleisöä viihdyttävät Dominutz-kuoro, Fiilis Fitness, Razzmatazz, Humanwires-yhtye ja monet muut. Etelälavalla Pyhäjärven päässä kuullaan musiikkiesityksiä esimerkiksi Diana Drathen Comfort Companylta ja Irjalalta. Tapahtuman päälavan juontajana toimii itseoikeutetusti Simo Frangén.

Kävijämäärältään Tampereen suosituimpiin lukeutuvaa kaupunkitapahtumaa vietetään nyt jo seitsemättä kertaa. Puistofiestan ideana on antaa Hämeenpuisto kaupunkilaisten haltuun ja täyttää puisto erilaisilla kaupungin, yritysten ja yhdistysten toimintapisteillä sekä saattaa harrastusporukat ja uusia aktiviteettejä etsivät yhteen.

Tapahtuman järjestävät Tampereen kaupungin Tapahtumatoimisto ja Kulttuuripalvelut.


Lisätietoja

Asiantuntija
Inka Helin
puhelin 040 800 4191
sähköposti [email protected]